MILJANA PROBILA DNO SRAMOTE: Publika ZGROŽENA lažnim optužbama koje je iznela na račun obezbeđenja! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo šokirala publiku rijalitija "Elite", mnogi smatraju da je ovog puta preterala!

MILJANA PROBILA DNO SRAMOTE: Publika ZGROŽENA lažnim optužbama koje je iznela na račun obezbeđenja! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je potpuno podivljala. Juče je uništila prestale stvari Lazara Čolića Zole, zbog čega je kažnjena mesečnim honorarom, a sinoć je odlučila da nastavi da pravi haos. Zola je pobegao od nje i sakrio se u studiju "Amnezije", a Kulićeva je pokušala da razvali vrata i upadne u prostoriju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana Kulić

Obezbeđenje je ušlo na imanje, kako bi sprečilo haos. Kako nije dobila šta je želela, Miljana je sela na stolicu, te počela da lažno optužuje obezbeđenje da joj preti. Snimak je osvanuo na društvenim mrežama, a svi korisnici su zaključili da Miljana laže, kako joj se pripadnici obezbeđenja nisu obratili i zapretili.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Pripadnici obezbeđenja u "Eliti"

- Izvolite? Izvolite? Snimaju dve kamere i bubica je pojačana. To možete da me napadate napolju kada smo. Ja mogu dana i tri noći ovde da sedim, samo da se obučem. To što vi pretite da ćete me tući... - pričala je Miljana sama sa sobom i izmišljala, što možete videti u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ovaj snimak je izazvao lavinu reakcija. "Marš, mamu ti j*bem bezobraznu, ko te više drži tu?", "Sramotno je davati joj kadar, užas", "Izmišlja ludača, ko njoj preti? Toliko laže", "Kako ovi ljudi, pa i sam Zola, mogu ovo da izdrže? Strašno!", "Šta ona hoće više sa Zolom?", "U ludnicu sa k*čkom, cela familija Kulića u ludnicu", "Ova će jednog dana pobiti sve Kuliće ako ne bude više na televiziji", "Bolesna, kome je više zanimljiva?", "Ma fuj, ovo je ljudski odron", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

24.12.2023 09:48

Bruka i sramota za TV Pink sto ovu ludacu godinama poziva u rijaliti.

Milivoje

24.12.2023 19:25

Samo da podsetimo,Zeljko Mitrovic,pre nego sto je pocela elita,je rekao da nece tolerisati nasilnicko ponasanje i da ce ko god bude bio nasilan biti diskvalifikovan.Naravno,iz toga se izuzima psiho Mixy hahahahaha jaooo