ANELI KUJE PAKLENI PLAN: Ne zna kako da priđe Janjušu, tražila savet od LJUTOG NEPRIJATELJA!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja da sedim sa njim ili ko god da sedi, znao bih da je momenat da odem jer mu ja nisam ništa ovde, pričao je Ša Ahmićki.

ANELI KUJE PAKLENI PLAN: Ne zna kako da priđe Janjušu, tražila savet od LJUTOG NEPRIJATELJA!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš ponovo je na imanju, ali se i dalje ne oporavlja od smrti brata Mihaila Janjuševića. Kako njegova rijaliti devojka Aneli Ahmić više ne zna kako da se postavi i na koji način da mu priđe da ga uteši, brže bolje je pobegla kod Nenada Aleksića Ša, kog je pitala za par saveta. 

Ne znam šta da radim sa Janjušem. Sve sam probala i mislim da će svaka moja radnja dalje biti kontraproduktivna! Dajte ljudi pomagajte mi kako znate. Ne mogu samo da sedim sa strane i da posmatram kako pati - pričala je Aneli, a reper se nadovezao:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Ja da sedim sa njim ili ko god da sedi, znao bih da je momenat da odem jer mu ja nisam ništa ovde. Ti ne ideš da pristiskaš, ti baš treba da budeš uz njega sada. Ti moraš da budeš sa njim, nema nikoga bližeg ovde. Ne grešim sto posto, a i da grešim u mnogo čemu, u ovom ne grešim!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Janjuš

 

Bez obzira na to što je Ša savetovao da ode kod Janjuša, Aneli je ipak htela da sačeka jer je u dilemi da Marko uopšte želi da priča sa njom.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Janjuš je van sebe i moramo da mu damo prostora. On ne može sad da troši energiju na mene i to razumem. Strašno je to što mu se desilo, ali svakako sam tu da mu budem podrška, pa koliko god vremena da mu treba. Vidim da od mene svi očekuju da nešto tu radim, da se muvam oko njega, ali to nije rešenje. Samo sam mu dodatni pritisak, bez obzira što znam koliko sam mu draga. Doći će sve na svoje, bitno je da se on sredi i da bude kako treba - rekla je Ahmićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading