ANELI STIGLO GORKO KAJANJE! Kuka Mioni zbog svega što je izgovorila za Janjuša - ne zna kako da mu izađe na oči!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka je svašta pričala dok je bivši košarkaš bio napolju, a sudeći po tome što je poprilično iskulirao, reklo bi se da joj je zbog toga zamerio,

ANELI STIGLO GORKO KAJANJE! Kuka Mioni zbog svega što je izgovorila za Janjuša - ne zna kako da mu izađe na oči!

Foto: printskirn

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila.

Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Produkcija televizije Pink danas je izmenila plan i program, pa će pre emisije "Pitanja novinara" u Belu kuću da se vrati Janjuš, kao što su danas tokom dana zvanično saopštili.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević se vratio u "Elitu" i cimerima saopštio tragičnu vest

 

Nakon što je Janjuš ponovo ušetao u Belu kuću i saopštio zbog čega je bio odsutan, učesnici Elite su se zaprepastili i počeli da jecaju.

Aneli Ahmić je prišla da mu izjavi saučešće i rekla mu da je tu za njega, a onda se povukla i priznala da se kaje zbog svega što je izgovorila dok nije znala za njegovu tragediju.

Ne znam Miona šta da radim, kako da se ponašam u ovoj situaciji, da li da mu priđem ili ne, sad mi je krivo zbog svega što sam rekla. Ne daj Bože nikome tako neštom stvarno mi je jako žao  - jadala se Aneli, a Miona ju je tešila:

Znam mnogo je teška situacija iskreno ne znam šta da ti kažem!

 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić se zaprepastila kad je čula zbog čega je Janjuš bio odsutan

 

 
Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading