ULETELA JE KRVAVA U SOBU: Bebica obelodanio jezive detalje iz porodične kuće Kulića!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović podelio stresne detalje iz Niša!

ULETELA JE KRVAVA U SOBU: Bebica obelodanio jezive detalje iz porodične kuće Kulića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica sedeo je u dnevnoj sobi sa cimerima i pričao o porodici Kulić. On je otkrio da je tokom njegovog boravka u njihovom domu doživeo jako stresnu situaciju, kad je mlađa sestra Miljane Kulić došla kući, nakon što je imala saobraćajnu nesreću. 

On je otkrio da se ona pojavila cela krvava, da je bilo stakla, a da ih je ta stresna situacija sve probudila usred noći. 

- Mi spavamo, a onda uleće u sobu sva krvava. Ja sam pitao ko je bio sa njom u kolima, sva krvava je bia, staklo... Ma užaš - govorio je Bebica. 

- Znam, slala mi je Marija slike - dodao je Đedović. 

Inače, trenutno Belu kuću trese vest da je Miljana u drugom stanju i to sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona je sve više sigurna u svoju trudnoću, zbog čega je odlučila i da prekine sa antibioticima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zadrugari

Miljana je danas ćaskala sa cimerima i otkrila im kako se Zola ponašao prema njoj i da je uvek želeo da se takmiči, ali da je ona ponovo nasela na njegovu priču. Kulićeva je sve sigurnija da je u drugom stanju, pa je odlučila da prekine sa antibioticima, kako ne bi ugrozila zdravlje još uvek nerođene bebe, koju, po svemu sudeći, željno iščekuje, iako Zola nije uz nju:

- Uvek je hteo da se takmiči sa mnom, ja mislim da nije ni prestao da kocka. Neću više antibiotike da pijem,prestajem sa tim. Zamisli šta bi bilo da sam izašla i da mi je na pumpi rekao "Aufiderzen, budalo" - govorila je Miljana Kulić svojim cimerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading