OVO SU NOVI POTRČCI: Miljana Kulić krenula da URLIČE u Beloj kući!

Autor: P. R.

Zadruga

11.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko ide u izolaciji, reakcija Miljana Kulić sve šokirala!

OVO SU NOVI POTRČCI: Miljana Kulić krenula da URLIČE u Beloj kući!

Foto: printscreen/RTV Pink

Na samom početku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", održan je i izbor potrčka, a ovonedeljni vođa Marko Đedović izabrao je ko će se od večeras boraviti u izolaciji narednih sedam dana.

Naime, voditelj "Elite" podigao je Đedovića, koji nije mnogo dužio, te je otkrio gledaocima da će ove nedelje potrčci biti Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić, koja je odmah krenula da kuka i zapomaže kada je podignuta za crnim stolom, jer je njeno ime najpre spomenuto sa Lazarom Čolićem Zolom.

- Jaoj... Da li je moguće - urliknula je Kulićeva, što je izazvalo smeh u Beloj kući.

- Neću puno da dužim, ali s obzirom na to da je Miljana prozvala Bebicu "doktorom rijalitija" i oduzela mi titulu  koju si mi gledaoci još u četvrtoj sezoni dali, ja ću njemu dodeliti njegovog pacijenta u izolaciji, pa nek se druže tamo i razgovaraju. Miljana i Bebica su moji potrčci, sad imaš svog doktora - rekao je Marko.

- Mene zanima da li će i medicinska sestra poći u izolaciju - brecnula se Miljana, aludirajući na Teodoru Delić, koja je u romansi sa Macanovićem.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić Elita 7 Zadruga

- Videćemo. S obzirom na to da je Bebica plakao zbog Miljane, govorio je šta je govorio, šta je tu bilo između njih, a da mi ne znamo... MIljana je na mnoga pitanja tražila odgovore, a kako je on doktor, njegova pomoć će joj dobro doći - dodao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika elita potrčci zadruga potrčci Ko su potrčci Ko su potrčci ove nedelje Ko su potrčci u Elita Ko su potrčci u Eliti ove nedelje ko su potrčci u Zadruzi ove nedelje ko su potrčci Zadruga Miljana Kulić Miljana Kulić Elita miljana kulić zadruga Miljana Kulić najnovije vesti Miljana Kulić vesti bebica Bebica zadruga Bebica Elita Bebica biografija nenad macanović bebica Nenad Macanović Bebica Elita Nenad Macanović Bebica zadruga nenad macanović bebica biografija Lazar Čolić Zola Lazar Čolić Zola biografija Lazar Čolić Zola Elita Lazar Čolić Zola zadruga Marko Đedović Marko Đedović Elita Marko Đedović Zadruga Miljana i Bebica Miljana i Bebica Elita

Komentari (0)

Loading