ZOLA NAPRAVIO MILJANI DETE, PA ZAVRŠIO SA OVOM ZADRUGARKOM?! Ona ga čeka u Beču, već isplanirali zajednički život!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola je već najavio odlazak u Beč, gde se nalazi njegova bivša devojka.

ZOLA NAPRAVIO MILJANI DETE, PA ZAVRŠIO SA OVOM ZADRUGARKOM?! Ona ga čeka u Beču, već isplanirali zajednički život!

Foto: Pink

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola, koji je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, oglasio se večeras na društvenoj mreži Instagram. 

- Apsolutno nijednu izjavu nigde nisam dao otkad sam napolju, niti planiram u narednih par dana. Tako da, sve što čujete ili pročitate vezano da sam ja izjavio je laž - započeo je Zola, pa dodao:

- I kao što rekoh, sutra stižem u Beč sa kumom zbog poslovnih obaveza, a vama koji slavite želim sutra SREĆAN BOŽIĆ, a večeras SREĆNU BADNJU NOĆ i neka nas Bog čuva i naše porodice - poručio je Čolić putem storija na društvenoj mreži Instragram.

Republika

Foto: instagram.com

Lazar Čolić Zola

 

Podsetimo, nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da se bivša učesnica rijalitija "Zadruge", Kristina Ina Rajzinger, porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kajli, u javnosti se podigla velika prašina i pompa oko potencijalnog oca, a kako se pretpostavlja, ta uloga pripašće Lazaru Čoliću Zoli.

Ina se, takođe, nalazi u Beču, gde inače živi, pa su mnogi posumnjali da je Zola upravo iz tog razloga otišao u Beč, ne bi li se video sa njom i detetom.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Lazar Čolić Zola i Ina Rajzinger

 

Naime, Ina i Zola su tokom boravka na imanju u Šimanovcima bili intimni u više navrata, nakon čega je ona posumnjala da je u drugom stanu, te je uradila dva testa za trudnoću, koja su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća. Miljana sada sumnja da je u drugom stanju i da čeka Zolino dete, a šta je istina - videćemo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Boba

07.01.2024 11:29

Koga briga za ovog propalog mediokratu!

Raščanin

08.01.2024 19:10

Govedo.