ISTORIJSKI MOMENAT NA PINKU! Slađa Lazić upoznala Staniju Dobrojević, a kad je čula OVE reči smrzla se od ŠOKA!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je nije štedela na rečima!

ISTORIJSKI MOMENAT NA PINKU! Slađa Lazić upoznala Staniju Dobrojević, a kad je čula OVE reči smrzla se od ŠOKA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je podela paketića i čestitki takmičarima ,,Elite 7", a naredna na redu je bila starleta Slađana Poršelin Lazić. Ona nije krila sreću što je uspela da upozna njenu ikonu i idola, Staniju Dobrojević, koja je večeras specijalni gost u ,,Eliti 7". 

Slađa je dobila poklon i od Dobrojevićeve, a potom je još jednom istakla koliko je srećna što je uspela da u životu upozna Staniju. Inače, Slađa se proslavila pod pseudonimom kao užička Stanija, a vrlo često je isticala taj nadimak u prvi plan. 

Međutim, Stanija joj je očitala lekciju, nakon što joj je dala pisma od porodice, da ne treba da da na sebe i da izgleda vrhunski, što je njoj mnogo prijalo kada je čula. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Slađa Lazić

 

- Ja imam svoje idole, Stanija Dobrojević je moj idol, kad je ona bila na Farmi, ja sam nju gledala. Ja sam uspela u 2024. godini uspela da je upoznam. Srećna sam i ispunjena, ja sam želela i prošle godine! - pričala je Slađa.

- Prelepo izgledaš, top si riba! Samo ceni i poštuj više sebe! Ima mnogo devojaka i devojčica kao što si ti, ovde ćete i pljuvati zbog toga, ali ja ti želim sreću u životu! - rekla je Stanija.

Inače, Slađa se tokom leta, pred sam početak ,,Elite 7" odrekla se nadimka užička Stanija, ali je zadržala Poršelina i Blinda, te i na društvenim mrežama zna vrlo često tako da sama sebe tnazove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading