JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU? Evo gde je uhvaćen sa bivšom suprugom - jedan detalj govori sve!

Autor:

Zadruga

29.12.2023

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš uhvaćen sa bivšom suprugom nakon sahrane brata Mihaila!

JANJUŠ SE VRAĆA U ELITU? Evo gde je uhvaćen sa bivšom suprugom - jedan detalj govori sve!

Foto: printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat takmičara "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u utorak u Prijepolju. Janjuš se vratio u Beograd, a danas ga je paparaco uhvatio u jednom poznatom prestoničkom tržnom centru sa bivšom suprugom Enom.

Kako prenosi "Infomer", Janjuš je sa Enom razgledao izloge i verovatno se sprema za povratak u rijalitiji "Elita". 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com, Republika

Janjuš, Mihailo

Podsetimo, javnost je 25. decembra šokirala vest o samoubistvu mladoh Mihaila, a čim je potvrđeno da je informacija istinita, produkcija je izvela Marka kako bi mu bila saopštena tužna vest. Kasnije su takmičari "Elite" bili zamoljeni da Marku spakuju džak sa stvarima.

Danas se pojavila informacija da Janjuš posetio stan u kom je živeo Mihailo. Janjuš se nakon ovoga oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Mnogo sam puta u životu, a sada sam stvarno izgubio... Mnogo puta sam i pobedio, ali ovoga puta ne znam da li ću moći... Ne znam, brate, kako ću... - napisao je Janjuš i stavio emotikon koji plače.

Republika

Foto: Instagram.com/mali_janjus

Današnja Janjuševa objava o Mihailo

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ljubica

30.12.2023 01:04

Neću nikome da stajem na muku ali Janjuš nije godinama išao kod roditelja, sam je pričao. Ući će u rijaliti posle praznika i već mi je muka od njegovog učešća

Bork

30.12.2023 17:28

Zasto je u ovom tuznom trenutku vazna marka sata i cena. Sad jos napisite gde je tacno pao sat nedaj boze se krene u lopovluk. Pokoj duse