OVO MENJA TOK "ELITE", PRODUKCIJA SVE OBELODANILA: Anita saznala KOMPLETNU ISTINU o Matoroj, servirane informacije ŠOKIRALE sve!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović saznala je istinu o Jovani Tomić Matoroj!

OVO MENJA TOK "ELITE", PRODUKCIJA SVE OBELODANILA: Anita saznala KOMPLETNU ISTINU o Matoroj, servirane informacije ŠOKIRALE sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Upravo je započela nova epizoda emisije ''Pitanja gledalaca'' koju vodi voditeljka Maša Mihailović. Prvo pitanje koje je postavila voditeljka bilo je upućeno Jovani Tomić Matoroj.

Jovana Tomić Matora je imala priliku da odgovori na pitanje koje joj je postavila Maša Mihailović u emisiji ''Pitanja gledalaca''. Ovo sigurno intrigira fanove koji prate rad ove popularne ličnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

- Rekla si Terzi i Munji da ti je Sanja mnogo više značila od Anite. Da li misliš da ti je on sad vratio za sve, jer si ih odvojila, a jedno drugom su bili bitno? - glasilo je pitanje.

- Ona je bila moja najveća ljubav. Anitu sam sasvim drugačije gledala. S Anitom je sve drugačije bilo, želela sam da bude moj životni saputnik. Značila mi je i verovala sam joj. Bez obzira na moj odnos sa Sanjom, uverede, svađe i ostalo, ona se nikad nije ogradila od mene. Nije me omalovažila i govorila da je sa mnom iz koristiu i pored toga što sam govorila da me je koristila. Pomislila sam da Anđelo ima cilj, jer je par sati nakon ulaska odmah pokrenuo komunikaciju sa Anitom. Probudila se sujeta u meni. Sve to ima težinu, jer mi je nekad bio drag. Mnogo je bitnije šta Anita sad radi, ja to gledam - kazala je Matora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora Elita 7

 

- Rekla si da je Anita znala da znala kakve ste probleme imale Sanja i ti zbog Anđele, da li misliš da i ona namerno radi sve ovo? - upitala je Maša.

- Anita je sklona tome da kad nešto zacrta, ide do kraja. Anđelo joj se sviđa, to je činjenica - kazala je Matora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero

15.12.2023 05:41

Ovog akrepa kratkonogu guzatu u ludnicu zajedno sa miljanim a njena poridica jos ljuta na anitu mesto da su ljuti samu na sebe i cerku sto je lezbejka😍😂