MATORA VUKLA ANITU PO BELOJ KUĆI: Doživela pomračenja uma u cik zore, ŠOK scene u Eliti! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.12.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oitmačina podigla sve na noge!

MATORA VUKLA ANITU PO BELOJ KUĆI: Doživela pomračenja uma u cik zore, ŠOK scene u Eliti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelnoj učesnici rijaliti programa "Elita", Jovani Tomić Matoroj, ponovo je pala "roletna", te je u jutarnjim časovima ušla u sukob sa svojom, sada već bivšom partnerkom, Anitom Stanojlović, i to oko ličnih stvari, zbog čega je u Beloj kući nastao kurcšlus.

Naime, Matora je videla svoju nekadašnju izabranicu kako jede, te je taj momenat iskoristila kako bi uzele stvoje stvari koje se nalaze u njenoj strani garderobera u koferčetu. Međutim, ova situacija nije prošla bez žestoke svađe i, nardoski rečeno, otimačine između njih dve.

- Ja k*rvu da čekam da jede, j*bem te u usta... Je l' te nije sramota da me ponižavaš ovako - rekla je Matora.

- Daj mi da uzmem nešto moje iz njega - skočila je Anita i počela sa otimanjem.

- Je l' te nije sramota da me zaje**vaš da te ja čekam dok jedeš - rekla je Matora.

- Šta te briga šta uzimam moje?! Ono što sam ponela, to ću i uzeti - rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita

- K*urvo jedna, ništa svoje nemaš, j*bem li ti mamu! Kad ti puknem jednu š*marčinu, videćeš - pretila je Matora.

- Nemoj Matora, molim te, nemoj tako - ubacila se i Miljana. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora i Anita Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, Jovana Tomić Matora, tokom prethodnog dana pravila je haos po imanju u Šimanovcima i pratila Anitu Stanojlović na svakom koraku. Nakon što joj je zapretila da će se samodiskvalifikovati zbog nje i prvi put prevremeno napustiti rijaliti, Matora je doživela pomračenja uma i slom živaca, te se potpuno slomila ispred kazina dok se drala na svoju partnerku, sve vreme okružena pripadnicima obezbeđenja.

Naime, Tomićeva je toliko "skrenula", te je u naletu histerije krenula da kida kožu sa svog lica i čupa kosu sa glave.

Flertuješ sa dečkom i hoćeš da budes s njim koji mi se us*ao u život, pa malo da mi je*e i ženu... Pa, nisi mi žena! E, tako pričaj, ku*vo jedna smrdljiva! Tako pričaj... Naravno da si ku*rva, pa šta misliš da si? Kako se drugačije zove? Je l' te nije sramota da me gledaš u oči posle svega što sam uradila za tebe? Jednu ružnu reč ti nisam rekla, da preživljavam sve ovo opet ovde... Ti shvataš da staje rijaliti. Ubiću vas, kunem ti se Bogom! Razumeš? Ovo što ti meni radiš, ubijaš me! Ti hoćeš ovo da vidiš, je li, da se igraš sa mojim mozgom? Da se ja povlačim, da ti govorim da te volim, ali da neću da ti oprostim, a ti da se hvališ sa nekim novim, da se malo ka*aš sa Anđelom... Je li?! Pitam te, je l' zaslužujem to? Jer nije moglo da prođe neki period, pa ako se svidite jedno drugom, to je to, a ne odmah da me ubiješ psihički! Praviš me budalom, celu noć se gledate, palačinkice - vrištala je Matora, dok ju je Stanojlovićeva bledo gledala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

14.12.2023 12:20

Ko je - Matora ? Uvek je podržavala preljubnike : Lunu, Anđelu i dr. ; "ona se pita", "igrica" - traži od "Drveta"... E, sad doživi i tebe da prevare ... Ali ti si nju ostavila i razvodiš se ... nema šta više Anita da čeka ... a ima boljih : ti si , u stvari, najgora ! Samo nek te savetuje Đedović... Zašto nisi "trpela" Anitu, kada te VIRTUELNO VARALA ; ali ti hoćeš da si u centru pažnje, ponadala si se PRVOM MESTU ... ali za njega mora da se "iskija" !