PAKLENI DAN ZA MATORU: Anitina ljubavnica dobila priliku da se OGLASI u Eliti, zbog ovoga svi očekuju RAZVOD!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva će danas proslaviti rođendan, a publika se nada da će se pojaviti čestitka devojke sa kojom se ona dopisivala tik pred venčanje sa Jovanom.

PAKLENI DAN ZA MATORU: Anitina ljubavnica dobila priliku da se OGLASI u Eliti, zbog ovoga svi očekuju RAZVOD!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, koja je ovonedeljni vođa u rijaliti šou programu "Elita", danas je proslavila svoj rođendan uz svoju omiljenu osobu i suprugu Jovanu Tomić Matoru. Njih dve su se zagrlile čim su otvorile oči i bacile se na razmenjivanje nežnosti. 

Anita je sinoć bila prijatno iznenađena kada je Matora organizovala romantično veče za njih dve, a nastavak proslave je usledio jutros. Nakon što su se probudile, Matora je odmah poletela u zagrljaj svojoj supruzi, a njih dve su se ljubile, mazile.

Stanojlovićeva će danas verovatno imati organizovanu rođendansku žurku, gde će imati priliku da dobije poklone i čestitike od svoje porodice, prijatelja i bliskih ljudi, a mnoge zanima da li će se ogasiti devojka sa kojom se Anita dopisiala na dan venčanja sa Matorom ili neko ko će Tomićevoj skrenuti pažnju da ju je Anita namagarčila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading