ŠOK PORUKA OSVANULA U ELITI: Nakon saznanja da je Anita bila NEVERNA, Matora je uhvatila na PREPAD!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici joj pomogli da Stanojlovićeva ništa ne primeti.

ŠOK PORUKA OSVANULA U ELITI: Nakon saznanja da je Anita bila NEVERNA, Matora je uhvatila na PREPAD!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora odlučila je da priredi iznenađenje svojoj suprugi, Aniti Stanojlović povodom njenog rođendana. Ona je angažovala sve svoje bliske ljude iz rijalitija, kako bi joj pomogli da organizacija bude što bolja. 

Matora je u Rajskom vrtu napravila veliki transparent sa rođendanskom porukom, a u sredini je napravila rupu kako bi izbacila svoju glavu. Tomićeva je takođe bila maskirana u jednoroga, što je dodatno ulepšalo ceo događaj. 

Stanari Bele kuće prekrili su oči Aniti i doveli je u Rajski vrt, a ona se oduševila kad je videla kakvo iznenađenje ju je sačekali. 

- Srećan rođendan, Piu-piu - pisalao je na velikom platnu. 

Inače, u javnosti se već danima spekuliše o Anitinom neverstvu i porukama koje je razmenjivala sa drugom devojkom na dan njene i Matorine svadbe. Produkcija televizije Pink najavila je da će sledećeg petka u Šimanovcima doći Matea, koja se dopisivala sa Stanojlovićevom, kako bi razotkrila sve detalje. 

Iako je u "Elitu" stiglo nekoliko pitanja za Matoru i Anitu o tim porukama, i jedna i druga se prave lude i ponašaju kao da ništa ne može da naruši njihov odnos, koji je započeo tokom pretohne sezone rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading