ALARMANTNO STANJE U ELITI: Novi učesnik skočio na Bebicu, ne da mu mira!

Autor: P. R.

Zadruga

12.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzija raste u Beloj kući!

ALARMANTNO STANJE U ELITI: Novi učesnik skočio na Bebicu, ne da mu mira!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Pitanja gledalaca", Nikola Jovanović Predsednik i Nenad Macanović Bebica žestoko su zaratili, a razlog njihove burne svađe bila je cimerka Teodora Delić

Naime, Bebica je otkako je kročio u "Elitu" i više nego prisan sa starletom, koja nije u dobrm odnosima sa novim učesnikom, te je sukob trajao do ranih jutarnjih časova, a Predsednik je u jednom trenutku obećao Bebici da neće imati mira. 

- Šta je, pacove? Što te uhvatila nervoza - pitao je Bebica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik i Bebica Zadruga 7 Elita

- Druže, pretio si mi, i pretila si mi. Od večeras nema spavanja za vas dvoje. Ja te već vidim na livadi, burazeru. Daću celoj kući ultimatum, neću da vas diram ako mi se izvinite - rekao je Predsednik. 

- Ja se mami i tati nisam izvinjavao, a kamoli tebi - odbrusio mu je Macanović. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik i Bebica Zadruga 7 Elita

- Ja te ne vidim, ja ću da spavam - ubacila se Delićeva.

- Ja imam prava da komuniciram malo glasnije, vi meni ne možete ništa. Sad ćete da vidite kako je kad se ja nakačim, ovo ti je najgori mogući korak u životu, kad si mi pre tri dana psovao majku i oca - odbrusio je Predsednik oboma.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik i Bebica Zadruga 7 Elita

Da je Predsednik ozbiljan u nameri da izludi Bebicu možemo videti po tome što je okršaj između njih trajao do ranih jutarnjih časova, a malo je falilo da dođe i do fizičkog sukoba koje je na vreme sprečeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

13.10.2023 08:39

Produkcija pinka sve radi da psiho mixy pobedi.Skupljaju prljav ves protiv svih koji su psiho mixy konkurencija.Kacavenda,Bebica,Sladja...a kad njih izbace,e onda moraju mixy da dovedu Zolu da je zadovoljava jer ona ne moze da se druzi samo sa dezodoransom.(kao u z2 i z4).sa ili bez terapije.a ona sada redovno pije terapiju..e onda ce tako tupadzija Colic da bude priplodni jarac par meseci,dok ne odluci produkcija(glasovi naroda hahahhaah),da ga izbace mesec dva pred kraj,(tj pre nego sto ova poludi i opet krene stiklom)i eto psiho mixy pobednik.