SANJIN SE VRAĆA U ELITU: Oglasio se sa aerodroma, javno priznao da je spreman da napravi HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovan takmičar želi ponovo da bude deo rijalitija.

SANJIN SE VRAĆA U ELITU: Oglasio se sa aerodroma, javno priznao da je spreman da napravi HAOS! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat

Sanjin Horvat nedavno je samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Međutim, iako nije prošlo mnogo vremena izgleda da je Sanjin zažlio zbog svog poteza, što je i javno pokazao. Naime, on je u jednom komentaru na društvenoj mreži Instagram nasisao da bi mogao da se vrati u rijaliti jer ima mnogo toga da kaže. 

Auu, da je meni da se vratim, imao štošta da kažem nekima. Dupljaci - prokomentarisao je Sanjin ispod jedne obajave, što su odmah primetile stranice koje aktivno prate dešavanja u i izvan rijalitija, zbog čega sad svi spekulišu da se sprema povratan na vrata u Šimanovcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Međutim, još jedan detalj dodatno je napravio pometnu, a to je njegova objava na Instagram storiju. Naime, Sanjin je uslikao pogled na aerodromu iz aviona, zbog čega su se pokrenule priče da stiće u Beograd, kako bi se dogovorio oko svog povratka u rijaliti televizije Pink. 

Još uvek nije potvrđeno da Sanjin ulazi, ali publika odavno komentariše da bi volela ponovo da ga vidi, pogotovo njegovo suočavanje sa Milenom Kačavendom, za koju je sumnjalo da ima emocije. 

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ahh

09.10.2023 12:20

Sanjin i svi ostali mamini SINOVI, momak niko te nije poslao u rat, u Saharu, dzunglu Amazona,...pa NEmozes da izdrzis!!! Sta se desava sa danasnjim muskarcima?!? NE, ne treba da se vratis, imao si sansu nisi je iskoristio, zasto bi neko dobija dve/tri sanse i nesposobnost da bilo sta pokaze, a drugi nijednu!!!