SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O KAČAVENDINOM VERENIKU: Milena saznala ko mu je KUM, pa pretrnula od straha!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila ko se krio iza identiteta njenog verenika!

SAOPŠTENE NOVE INFORMACIJE O KAČAVENDINOM VERENIKU: Milena saznala ko mu je KUM, pa pretrnula od straha!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda prošle noći u emisiji ,,Pitanja novinara" progovorila je o njenom vereniku, za kog je tvrdila da je poginuo, te da ga je ona sahranila. Nakon mnogih teorija zavere, Kačavenda je odlučila da otvori ,,Pandorinu kutiju" te priznala da je znala da njen navodno verenik koristi fotografije od svetskog modela, ali i da je njegov kum jedan poznati političar.

Kačavenda otkriva da je ona stupila u kontakt sa osobom čije je fotke on koristio.

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 

- Našla sam vise lažnih profila i čije fotografije koristi, sve je povezano da li ceš verovati ko je čovek s fotografije i čiji on život koristi to je jedan od 10 modela svetskih, ja sam ga kontaktirala dečko je do kraja rekao da je bio puno puta u Beogradu, jer su slike sa Kalemegdana, njegov jedan od najboljij prijatelja i kum je jedan od naših političara - ispričala je Kačavenda u emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

07.10.2023 19:05

Sad se setila svega (prošla je zaboravnost ) Prekasno je, mnogo je lagala, mnogo je optuživala, mnogo je vređala...Sve će joj sad da se otkriva, neće pomoći ni pudlice, ni mrzitelji Ane (Janjuš i Mića), nemože pomoći ni "saradnik u vređanju" Đedović. Da li će joj ikada uvrede i laži oprostiti Slavnići? Nebi bilo dobro biti u kuminoj "koži".