OGLASIO SE "POKOJNI VERENIK" Otac deteta Milice Dabović progovorio o Mileni Kačavendi!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši Milice Dabović, sa kojim je dobila sina, progovorio o Mileni Kačavendi i navodima da joj je bio verenik!

OGLASIO SE "POKOJNI VERENIK" Otac deteta Milice Dabović progovorio o Mileni Kačavendi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ljubomir Hadžistević, otac sina bivše košarkašice Milice Dabović, oglasio se za medije nakon navoda da je on navodni bivši verenik Milene Kačavende, za kog je takmičarka "Elite" govorila da je preminuo. Kako je istakao, on ni ne poznaje Kačavendu i tvrdi da su ga lažno optužili.

- Lažno su me optužili. Nikada u životu nisam upoznao Milenu Kačavendu, a kamoli bio njen verenik. Ovakve stvari mi nanose štetu, ali ne samo meni, već i mom dvanaestogodišnjem detetu - napisao je Hadžistević u mejlu, prenosi "Blic".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Kačavenda i Milica Dabović

Ljubomori nije pominjao Milicu, koja se ranije oglasila i rekla da on treba da ide u zatvor, kao i da je prevario na desetine žena.

- On je iscenirao saobraćajnu nesreću. On je čovek koji treba da se hapsi i ide u zatvor. Prevario je na desetine žene, tako živi. Vara, laže, scenira... Isto je tako iscenirao sa mnom da je imao saobraćajnu nezgodu. On je prevarant broj jedan - rekla je Milica za gorepomenuti medij, koja je i ranije govorila o njemu:

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - izjavila je ranije bivša košarkašica.

Republika

Foto: ATAImages/M.M.

Milica Dabović

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading