OVAKO IZGLEDA VERENIK KAČAVENDE, KOJI JE LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT: Njegova fotografija obišla je internet, svi bruje o milioneru iz Beča!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda krila je verenika kao zmija noge, njegova fotografija sada kruži internetom.

OVAKO IZGLEDA VERENIK KAČAVENDE, KOJI JE LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT: Njegova fotografija obišla je internet, svi bruje o milioneru iz Beča!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milena Kačavenda

Kako su mediji otkrili nedavno, verenik Milene Kačavende jeste živ i radi se o bivšem suprugu Milice Dabović i ocu njenog deteta.

Naime, govori se da je reč o iskusnom prevarantu, a da je kuma upravo jedna od njegovih žrtava.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Milena Kačavenda i Milica Dabović

 

Bivša reprezentativka je to potvrdila, ističući da sa njim ima dete, ali da je kontakt sa njim prekinula odavno zbog njegovih, kako je istakla, laži, manipulacija i prevara, na koje ne može da veruje da je pala i Milena.

Iako niko nije bio siguran o kome je reč, s obzirom da Kačavenda njegov identitet krije kao zmija noge, na Instagramu se pojavila fotografija bivšeg muža Milice Dabović, koji 

 

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - izjavila je ranije košarkašica.

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading