PRAVIO SE PAMETAN, A ISPAO GLUP: Zvezda tima ne zna ni protiv koga igra večeras

Autor:

Sport

03.10.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džošua Kimih se obrukao za sve pare pred duel u Ligi šampiona.

PRAVIO SE PAMETAN, A ISPAO GLUP: Zvezda tima ne zna ni protiv koga igra večeras

Foto: Tanjug/AP

Džošua Kimih

Fudbaleri Bajerna gostovaće večeras Kopenhagenu u drugom kolu Lige šampiona, a za očekivati je da na terenu bude i Džošua Kimih. Međutim, nema pojma protiv koga igraju, tačnije mislio je da zna pa se pravio pametan a ispao glup.

Naime, fudbaler koji je u Minhenu od 2015. godine, a pre toga je dve sezone igrao za Lajpcig, dakle celu karijeru u Bundesligi, tvrdio je da poznaje u dušu jednog fudbalera Danaca, da ga zna sa nemačkih terena, a zapravo se nikada nisu sreli.

 

 

- Znamo Mohameda Eljunusija iz Bundeslige. Odradićemo video-analizu Kopenhagena . Znamo da je Kopenhagen veoma dobar na domaćem terenu, nisu izgubili nijedan meč kod kuće u prošloj sezoni Lige šampiona, tako da moramo da budemo dobro pripremljeni - rekao je Kimih.

Međutim, Eljunusi nikada nije igrao u Nemačkoj! Seniorsku karijeru započeo je u dresu Sarpsborga, a posle Moldea, Bazela, Sautemptona i Seltika stigao je u Kopenhagen ovog leta. Kimih je verovatno mislio na Džošuinog rođaka Tarika Eljunusija, koji je nosio dres Hofenhajma od 2013. do 2016. godine. Pod uslovom da je zapamtio protiv koga je igrao pre sedam godina kada ne zna ni sa kim igra večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading