EVO KADA SE DEFINITIVNO IGRA 171. VEČITI DERBI: Čelnik Zvezde sve otkrio

Autor:

Sport

03.10.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi ćemo svakako biti šampioni. Imamo najbolju ekipu, to ćemo pokazati i protiv Partizana, rekao je Marko Marin.

EVO KADA SE DEFINITIVNO IGRA 171. VEČITI DERBI: Čelnik Zvezde sve otkrio

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu (21.00) Jang bojs u meču drugog kola G grupe Lige šampiona u nameri da osvoje prve bodove. Crveno-beli su mesto u elitnom UEFA takmičenju zaslužio osvajanjem titule u Srbiji, jer naša zemlja ove sezone ima direktnog učesnika u grupnoj fazi dok je TSC igrao kvalifikacije za LŠ, a tehnički direktor na Marakani Marko Marin nema dilemu da će i dogodine igrati u istom takmičenju i to kao osvajači sedme titule u nizu. On se usput dotakao i 171. večitog derbija i otkrio kada će igrati protiv Partizana odložen meč.

- Mnogo smo srećni da se nakon tri godine Liga šampiona vraća na Marakanu. To je najjače takmičenje u Evropi i radujemo se tome. Mnogo lepa sećanja su vezana za prethodna dva mandata u Ligi šampiona i nadamo se da ćemo i ove godine slaviti pobede kod kuće i prikazati Zvezdu u pravom svetlu - rekao je Marin gostujući na TV Prva, pa se osvrnuo na sam meč protiv Jang bojsa, ali kroz prizmu prvog kola:

Republika

Foto: Starsport

Marko Marin

- Videli smo već, igrali smo sa najboljom ekipom na svetu, Lajpcig izgleda mnogo dobro, igrao je sa Bajernom nerešeno i bori se za titulu u Nemačkoj. Svaka grupa u Ligi šampiona je teška. Imamo odličnu ekipu i dobro smo se spremili za ovu utakmicu u sredu. Dosta smo se promenili ovog leta, novi igrači i novi trener. Treba vremena da se uklopi sve. Imamo kvalitet, sada je potrebno to da se uklopi, ali to ne znači da nismo u formi.

Interesantno, on je tom prilikom indirektno otkrio kada će se odigrati 171. večiti derbi protiv Partizana, koji je odložen zbog Dana žalosti u Srbiji 27. septembra.

- Nije bilo za igrati taj dan, zbog Dana žalosti. Niko nije razmišljao o fudbalu tih dana. Pre toga smo bili kritični prema sudiji, koji je na utakmici koju sam ja igrao sudio pre par godina. To na kraju nije bila tema, mi smo spremni za derbi u decembru i još više ćemo se uigrati. Mi ćemo svakako biti šampioni. Imamo najbolju ekipu i to ćemo pokazati - kazao je Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading