NOŽ ZARIO BRATU U VRAT I UBIO GA! Usmrtio ga zbog PSA, iskrvario na smrt!

Autor:

Svet

03.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat kuhinjskim nožem ubio rođenog brata zbog psa, zario mu sečivo u vrat.

NOŽ ZARIO BRATU U VRAT I UBIO GA! Usmrtio ga zbog PSA, iskrvario na smrt!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Elmaz B. (38) iz Bijelog Polja uhapšen je i određeno mu je zdaržavanje do 72 sata jer je posle svađe ubio rođenog brata Elvisa B. (37) u porodičnoj kući u naselju Nedakusi.

Kako prenose tamošnji mediji, braća su se pozvađali kada je samo nekoliko sati nakon što je Elvisovog sina napao i izujedao pas lutica, kod Elmaza došla gošća sa psom.

Naime, iz policije su rekli da je 1. oktobra pas lutalica napao i izujedao po ramenu, bradi i nogama dečaka koji je zbrinut u bolnici, a da je te iste večeri došlo do svađe u dvorištu porodične kuće između dečakovog oca i strica. 

- Kod Elmaza B. dečakovog strica te večeri je došla gošća sa psom, što je izrevoltiralo dečakovog oca Elvisa koji se sa njim žesotko posvađao. U jednom trenutku Elmaz je zgrabio kuhinjski nož i jednom silovito zario sečivo, dugo 20 centimetara, svom bratu Elvisu u vrat. Elvis je samo pao i ubrzo iskrvario na smrt - objasnio je sagovornik iz policije za Vijesti.

Elmaz je na saslušanju u tužilaštvu priznao ubistvo i izjavio da ne zna zašto je zario nož bratu u vrat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading