JEZIVO! MUŠKARAC UBIO SVOG ROĐENOG BRATA: Hteo da pregazi nećaka, pa pogrešio!

Autor:

Svet

25.08.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je zapravo, nameravao da ubije svog nećaka, ali je vozilom pregazio i presudio svom rođenom bratu D. S, nakon čega je, da bi prikrio ubistvo, rekao da je vozilom upravljao 14-godišnjak.

JEZIVO! MUŠKARAC UBIO SVOG ROĐENOG BRATA: Hteo da pregazi nećaka, pa pogrešio!

Foto: Shutterstock

Nesreća

D. S. (43) iz Bistarca kod Lukavca, ubijen je sinoć oko 21 čas, a njega je, kako navode mediji, ubio njegov rođeni brat

Naime, dana 24. avgusta 2023. godine, oko 21.20, PS Lukavac je prijavljeno da se u mestu Bistarac kod Lukavca, naselje Kuljen, desilo ubistvo, te je oko 21.30 i od dežurnog medicinara SHMP DZ Lukavac prijavljeno da je u njihove prostorije dovezeno telo osobe koja je identifikovana kao D. S. (43) iz Bistarca (Kuljen), čiju smrt je konstatovao dežurni lekar, piše Avaz, prenosi Srpskainfo.

Prema prvim informacijama koje su jutros plasirane u medijima, bilo je reči da je osumnjičeni za ubistvo Đulijano S. nakon svađe, presudio svom nećaku, ali, na kraju se ispostavilo nešto neočekivano. 

Muškarac je zapravo, nameravao da ubije svog nećaka, ali je vozilom pregazio i presudio svom rođenom bratu D. S, nakon čega je, da bi prikrio ubistvo, rekao da je vozilom upravljao 14-godišnjak.

Podsetimo, 6. jula u selu Međulužje kod Mladenovca, dogodila se jeziva tragedija, kada je A. L. (14), puškom, iz nehata, u igri, usmrtio svog mlađeg brata N. L. (12).

Foto: printscreen

 

Tragediji je, navodno, prethodila svađa braće oko toga koji će od njih dvojice prvi ući u bazen u dvorištu da se kupa. Kako nisu mogli da se slože, A. L. je utrčao u kuću i bakinu sobu, uzeo pušku i uperio je u brata. Puška je opalila, te je na licu mesta usmrćen dve godine mlađi N. L.

Kako roditelji dečaka tog trenutka nisu bili kod kuće, te su ih čuvali baka i prabaka, uplašeni A. L. je bacio pušku, istrčao u dvorište i povikao:

- Pomoć! Ubio sam brata! Bože, šta sad da radim?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading