SAZNAJEMO: Ostoja Mijailović polomio nogu!

Autor:

Sport

25.08.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povredio se igrajući košarku.

SAZNAJEMO: Ostoja Mijailović polomio nogu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik KK Partizan, gospodin Ostoja Mijailović, polomio je nogu, saznaje Republika.

Prvi čovek kluba iz Humske je igrao košarku, a do preloma noge je došlo prilikom doskoka.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

Podsetimo, Ostoja je na čelo crno-belih došao 2017. godine. Tokom šest sezona u Humskoj, Mijailović je grobare obradovao sa ukupno pet pehara. "Parni valjak" je osvojio AdmiralBet ABA ligu pre nekoliko meseci, Kup Radivoja Koraća tri puta (2018, 2019. i 2020), kao i regionali Superkup 2019. godine.

Ipak, možda i najveći uspeh Mijailovića na mestu predsednika Partizana je to što je na klupu voljenog kluba vratio najtrofejnijeg trenera Evrope, Željka Obradovića, koji je u prethodnoj sezoni bio nadomak fajnal-fora Evrolige. Međutim, crno-beli su ispustili prednost od dva brejka u četvrtfinalnoj seriji protiv Real Madrida, pa je "kraljevski klub" od 0-2 došao do 3-2, a kasnije se popeo i na krov Starog kontinenta.

Tokom tih godina, Mijailovićeva uloga kao predsednika uključivala je vođenje kluba, donošenje strateških odluka, upravljanje finansijama i saradnju s trenerima, igračima i ostalim članovima klupske zajednice. Pod njegovim vođstvom, klub je prolazio kroz različite sportske i organizacione izazove, s obzirom na to da je KK Partizan jedan od najprepoznatljivijih i najuspešnijih košarkaških klubova u Srbiji i Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
NAVIJACI

25.08.2023 20:07

OSTOJA SRECNO I BRZI OPORAVAK !

Filip

25.08.2023 20:17

BRZI OPORAVAK