NERMINOV TELEFON POSLAT U NEMAČKU, KRIJE MISTERIOZNE PORUKE I MEJLOVE! Da li će sada doći do POMAKA?! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.08.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga se fokusira na kompletan sadržaj uređaja, uključujući poruke, mejlove, fotografije i snimke.

NERMINOV TELEFON POSLAT U NEMAČKU, KRIJE MISTERIOZNE PORUKE I MEJLOVE! Da li će sada doći do POMAKA?! (FOTO)

Foto: Shutterstock, Facebook

Nakon stravičnog trostrukog ubistva koje je izazvalo veliku pažnju javnosti u Gradačcu, Bosna i Hercegovina, policija je preuzela mobilni telefon ubice kako bi ga poslala na veštačenje u Nemačku. Mobilni telefon je bio zaključan i inspektori u BiH nisu mogli da ga otključaju. Pošto je telefon bio isključen pet dana, stručnjaci se nadaju da će biti moguće otključati telefon i pristupiti njegovom sadržaju.

Istraga se fokusira na kompletan sadržaj uređaja, uključujući poruke, mejlove, fotografije i snimke. Očekuje se da će rezultati veštačenja omogućiti da se dobiju podaci o komunikaciji ubice sa drugim osobama, kao i eventualno saznati više o njegovim kretanjima i aktivnostima.

- Rezultati će biti brzo. Veštačenje se radi u jednoj od država koje imaju tu mogućnost jer je specifična situacija. Radi se o telefonu "ajfon" koji se ugasio. Kada se ugasi, tada to naši stručnjaci ne rade, uglavnom ide u Ameriku. Čim se otvori telefon, dobiće se odgovori na pitanja koje građani s pravom postavljaju - rekao je Isak, dodajući da će se veštačenje raditi u jednom od najboljih odeljenja na svetu za te svrhe.

Ova tragedija je izazvala strah i zabrinutost među ljudima koji su bili bliski sa ubicom, a istražitelji se nadaju da će pronaći relevantne informacije koje bi mogle pomoći u daljoj istrazi. Ministar unutrašnjih poslova FBiH je naglasio da će bilo kakve odgovornosti policajaca u Tuzlanskom kantonu biti procesuirane, ako se utvrdi njihova odgovornost.

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

 

- Od kantonalnog tužilaštva koje vodi istragu zatraženo da ne dajemo nikakve informacije. Nadam se da će tužilaštvo u roku od dva ili tri dana javno istupiti u medije i saopštiti šta je sve urađeno - dodao je.

Istraga se i dalje odvija, a očekuje se da će veštačenje mobilnog telefona ubice pružiti dodatne informacije i uvid u okolnosti koje su dovele do ovog stravičnog događaja.

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Foto: Nermin Sulejmanović/instagram

 

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiza i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Nizama je prijavila nasilje, a onda joj je na vrata došao dželat lično, o tome detaljnije u našoj posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading