BILA JE U VEZI S NJIM, UNIŠTIO NAM JE PORODICU: Dženana progovorila o monstrumu iz Gradačca, njen ujak tvrdi da LAŽE

Autor:

Hronika

23.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Gradačca tvrde da je Nermin Sulejmanović pucao na porodicu Onder - ubio oca i sina, a majku teško ranio zbog toga što su mu rasturili vezu sa njihovom Dženanom sa kojom ih je opljačkao pre više godina.

BILA JE U VEZI S NJIM, UNIŠTIO NAM JE PORODICU: Dženana progovorila o monstrumu iz Gradačca, njen ujak tvrdi da LAŽE

Foto: ST/D. KADIĆ, Facebook

Masakr u Gradačcu koji je 11.avgusta počinio Nermin Sulejmanović iz korena je uništio gradsku porodicu Onder jer je hicima pokosio oca i sina Denisa i Đengiza Ondera i teško ranio njihovu majku i suprugu Harisu Radaslić Onder. 

Republika

Foto: Facebook

Nermin Sulejmanović teško je ranio Harisu Onder

Meštani ovog grada tvrde da je ubica iz ogorčenja i bolesnih pobuda pucao na porodicu zato što su ga pre više godina razdvojili od mlade Dženane, danas udate žene i majke, i optužili za pljačku skoro 60.000 evra, koliko su u paru njih dvoje izvukli iz njihove kuće. 

Danas se Dženana oglasila za medije u BIH rekavši da hoće da spase obraz porodice i da ispriča istinu. Ona je kazala da nikada nije bila u vezi sa Sulejmanovićem, ali da ga je videla par puta, kao i da je on sam opljačkao njenog oca i sudio se sa njim zbog 54.200 evra koliko mu je ukrao. 

Posle nje, njen rođeni ujak i imenjak njene teško ranjene majke Harise hospitalizovane u Tuzli gde je tri puta operisana, porekao je Dženane navode. 

 - Ćerka moje sestre je imala relaciju s tim monstrumom i tom prilikom je on preko te devojke oteo novac mojoj sestri i zetu. Iskorisito je mladu curicu od 16 godina, koliko je tada imala - Ispričao je Haris Radaslić. 

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

Neutešan što je izgubio sestrića i brata i što mu je sestra u bolničkoj postelji prepričava svoja saznanja o sukobu porodice Onder sa zlikovcem. 

 - Zet je bio ogrčen. Prijavio ga je. Sudski procesi su se odgađali, ali monstrum nije dolazio na ročišta. I ta relacija, što je moj zet insistirao da bude kažnjen za to delo, je dovelo do napetosti. Nije bilo pretnji, ali je bilo sitnog provociranja - priča Haris očiju punih suza.

Brat povređene Harise priča o zetu i sestriću u superlativu.

- Denis je bio divan momak, vredan i pošten, sposoban. Đengiz je po ocu poreklom iz Turske, dok mu je majka iz Gradačca. On se bavio uvozom i izvozom voća i povrća iz Turske. Radio je sa BiH i Hrvatskom - zaključio je Haris. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading