STIŽU DOKAZI KOJI ĆE SAHRANITI BRAJANA VOLŠA! Fragmenti kosti će obelodaniti tužnu sudbinu lepe Beograđanka Ane - ostaci na testeri su UKAZALI NA JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

24.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dalje istrage, istražitelji su otkrili niz činjenica koje su postale ključne za slučaj.

STIŽU DOKAZI KOJI ĆE SAHRANITI BRAJANA VOLŠA! Fragmenti kosti će obelodaniti tužnu sudbinu lepe Beograđanka Ane - ostaci na testeri su UKAZALI NA JEDNU STVAR!

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

U utorak su istražitelji nastavili intenzivnu potragu za telom Ane Volš, nestale žene iz Kohaseta, savezne države Masačusets, SAD. Specijalni tim za hitne slučajeve državne policije Masačusetsa obnovio je pretres specifičnih područja, s namerom da pronađe tragove ove nestale osobe.

Iako trenutno nema konkretnih rezultata, istražitelji su nastavili sa svojim naporima u nadi da će rasvetliti misteriozni nestanak Ane Volš.

Ovaj slučaj je privukao pažnju javnosti nakon što je njen suprug, Brajan Volš, prijavio njen nestanak. On je tvrdio da je Ana napustila njihov dom rano ujutru na Novu godinu i otišla u Vašington. Međutim, sumnjive okolnosti i nejasnoće u priči su ubrzo dovele do sumnji u verodostojnost njegovih tvrdnji. Nakon pažljive istrage, policija je uhapsila Brajana Volša pod optužbom da je obmanjivao policiju u vezi sa slučajem nestanka svoje supruge.

Republika

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

 

Tokom dalje istrage, istražitelji su otkrili niz činjenica koje su postale ključne za slučaj. Delovi odeće i nakit koji je pripadao Ani Volš pronađeni su u kontejneru za smeće u blizini kuće Brajanove majke. Ova saznanja izazvala su dodatnu zabrinutost i tuga među ljudima koji su pratili ovu priču. Pored toga, pronađena je i testera za metal koja je sadržala fragmente kosti, što ukazuje na moguće pokušaje skrivanja dokaza ili uništavanje tela.

Dodatno je otkriveno da je Brajan Volš sumnjao da je njegova supruga imala aferu, što je dodatno zamrsilo situaciju. Prema nekim izveštajima, Brajanova majka čak je unajmila privatnog detektiva da istraži ove sumnje. To je dodatno povećalo sumnju u celokupnom slučaju i izazvalo spekulacije o mogućim motivima.

Iako istraga nije dala željene rezultate, tužioci su podneli dopis u kojem najavljuju analizu DNK iz nezavisne laboratorije. Očekuje se da će ti rezultati biti dostupni za otprilike dve sedmice. Ovaj korak ukazuje na istrajne napore da se osvetle tamni uglovi ovog slučaja i eventualno identifikuje telo Ane Volš.

Nestanak Ane Volš i čitav ovaj slučaj izazvao je pažnju i zabrinutost među lokalnom zajednicom i javnošću. Njeni prijatelji, porodica i mnogi građani prate svaki korak istrage s nadom da će istina izaći na videlo i pružiti pravdu nestaloj ženi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

24.08.2023 22:28

Dronfulja mislila- to su joj sunjavi Srbi. E, pa, dronfulje, nisu svi spremni da trpe ponizavanje!