SUĐENJE ZA UBISTVO ANE VOLŠ ODLOŽENO ZA NOVEMBAR! Čeka se ključni dokaz! POLICIJA PONOVO NA TERENU!

Autor:

Hronika

22.08.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajan Volš je poslednji put u sudnici bio krajem aprila kada je otkriveno da je optuženi sumnjao da ga njegova supruga, majka njihovo troje dece, vara i da je u dogovoru sa svojom majkom angažovao i privatnog detektiva kako bi pratio Anu Volš!

SUĐENJE ZA UBISTVO ANE VOLŠ ODLOŽENO ZA NOVEMBAR! Čeka se ključni dokaz! POLICIJA PONOVO NA TERENU!

Foto: youtube.com/printscreen

Suđenje Brajanu Volšu, osumnjičenom za ubistvo supruge Ane Volš, koje je trebalo da bude nastavljeno sutra, odloženo je za 2. novembar.

To su tražili i tužilac i odbrana, kako je rekao sudija Beverli Džej Kenon.

- Tužioci "čekaju DNK analizu iz nezavisne laboratorije, a rezultate će imati za otprilike dve nedelje - rekao je on.

Tim državne policije Masačusetsa obišao je u utorak ulicu Burbon u blizini puta nakon što su dva člana zajednice koji nemaju veze sa krivičnim gonjenjem Brajana Volša kontaktirala istražitelje i rekla im da bi to područje "moglo da bude od interesa".

Brajan Volš se sumnjiči da je svoju suprugu, rođenu Beograđanku Anu Volš, ubio u novogodšnjoj noći, posle čega je njeno telo raskomadao i bacio na obližnju deponiju. Navodno, on je to uradio u naletu ljubomore, kad je saznao da ona ima ljubavnika.

Brajn Volš je najpre prijavio nestanak svoje supruge, ali pronađeni dokazi doveli su ga u vezu sa njenim ubistvom, zašta se sada i tereti. 

Brajan Volš je poslednji put u sudnici bio krajem aprila kada je otkriveno da je optuženi sumnjao da ga njegova supruga, majka njihovo troje dece, vara i da je u dogovoru sa svojom majkom angažovao i privatnog detektiva kako bi pratio Anu Volš! 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading