NA TESTERI OSTACI KOSTIJU VOLŠOVE! Isplivali novi dokazi protiv Brajana, ukazuju KAKO JE ANA UBIJENA I ŠTA JE SA NJENIM TELOM - istraga o ubistvu Beograđanke konačno dobija EPILOG?

Autor:

Hronika

24.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije u vezi slučaja Ane Volš, nakon što se obavi veštačenje, ukazaće na to da li je Brajan isekao Anino telo i tako ga se rešio.

NA TESTERI OSTACI KOSTIJU VOLŠOVE! Isplivali novi dokazi protiv Brajana, ukazuju KAKO JE ANA UBIJENA I ŠTA JE SA NJENIM TELOM - istraga o ubistvu Beograđanke konačno dobija EPILOG?

Foto: Printscreen/7News Boston, faceobook

Pronađeno telo u Bostonu

Brajan Volš je poslednji put u sudnici bio krajem aprila kada je otkriveno da je optuženi sumnjao da ga njegova supruga, majka njihovo troje dece, vara i da je u dogovoru sa svojom majkom angažovao i privatnog detektiva kako bi pratio Anu Volš. Suđenje je trebalo da se nastavi danas, međutim odloženo je za 2. novembar.

To su tražili i tužilac i odbrana, kako je rekao sudija Beverli Džej Kenon.

Poslednje informacije ukazale su na novi detalj u istrazi ubistva Ane Volš - nađena je testera koja sadrži fragmente kostiju za koje se sumnja da su Anine, piše "Blic". 

- Očekuje se da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje - naveo je pomoćnik okružnog tužioca.

Američki forenzičari obavljaju veštačenje koje bi trebalo da ukaže na to da li je Brajan isekao Anino telo i tako ga se rešio. Pored testere, i mnogi drugi dokazi ukazuju na to da je Brajan kriv za ovaj monstruozni zločin. 

Telo nesrećne Srpkinje još uvek nije pronađeno, a američki istražitelji pokušavaju da otkriju gde su ostaci. Na osnovu Brajanove pretrage postoji velika šansa da se dođe do odgovora značajnih za ovu istragu. 

Iz Brajanove pretrage može se zaključiti šta se tačno dešavalo od Aninog ubistva i kada je i kako gledao da uništi telo.

Takođe, ono što se može zaključiti iz njegovog pitanja postavljenog 3. januara jeste da je Brajan razmišljao da li mu je pametnije da se Aninog tela reši tako što će je baciti u plastičnoj kesi ili da je zakopa u šumi, koja inače okružuje plac gde se nalazi porodična kuća u kojoj je, kako se sumnja, Ana ubijena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

Brajanova pretraga 

  • "Može li se utvrditi čije je telo na delimičnim ostacima?"
  • "Najbolji načini za odlaganje tela"
  • "Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak"
  • "Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?"
  • "Koliko dugo treba vremena da telo počne da se oseća?"
  • "Kako balzamovati telo?"
  • "Kako izvući krv iz drvenog poda?"
  • "10 načina za odlaganje mrtvog tela"
  • "Koliko je potrebno telu da se raspadne"
  • "Da li se raspad usporava u plastičnoj kesi"
  • "Šta se dešava sa delovima tela ako ih potopite u amonijak"
  • "Koliko DNK ostaje na površini"
  • "Koja je najbolja država za muškarca da se razvede"
  • "Nakon koliko se nasleđuje imovina od nečijeg nestanka".

Podsetimo, nakon nestanka Ane Volš, pojavio se niz dokaza koji ukazuju na to da je Brajan taj koji je počinio zločin. Snimci sa sigurnosnih kamera prodavnice u kojoj je Brajan obavio kupovinu više kofa zapremine pet galona, testeru za sečenje metala, pakovanje od 48 frotirskih peškira, čekić, zaštitno odelo, štitnike za cipele i 200 krpa za jednokratnu upotrebu, kupio tri tepiha i mirisne sveće.

Istražitelji su pronašli tragove krvi, ali i oštećen i krvav nož u podrumu kuće. Takođe, kako je tužilac rekao, DNK Ane i Brajana pronađen je na više predmeta u kontejneru njegove majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading