MATURANT POTEGAO PIŠTOLJ NA UČENIKE I PRETIO DA ĆE IH POBITI! Užas u srednjoj školi, pobegao džipom!

Autor:

Svet

26.09.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Užas u srednjoj školi, maturant pištoljem pretio ostalim učenicima.

MATURANT POTEGAO PIŠTOLJ NA UČENIKE I PRETIO DA ĆE IH POBITI! Užas u srednjoj školi, pobegao džipom!

Foto: Shutterstock

Pištolj

U Srednjoj mešovitoj školi u Bijelom Polju došlo do je incidenta kada je učenik potegao startni pištolj i pretio ostalim učenicima, a onda oružje bacio i pobegao, potvrdila je Uprava policija, prenosi portal Standard.

- Učenik je protezao startni pištolj (svadbarski) na đake, nakon čega je bacio oružje i udaljio se sa lica mesta. Vrlo brzo policija je našla i pištolj i učenika koji je priveden. Obavešten je ODT, a istraga je u toku - saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi incidentu je prethodila svađa u školskom dvorištu.

- On je pretio je da će sve da ih pobije. Niko nije znao da je reč o svadbarskom pištolju - kazao je RTCG-u sagovornik iz škole.

Pomoćnik direktora pomenute škole Zoran Sošić rekao je da je za vreme trajanja velikog odmora došlo do guranja učenika na poligonu.

- Odmah sam izašao i primetio vozilo, džip "nisan", kako se udaljava od tih učenika, na moj znak da se to vozilo zaustavi nisu reagovali nego su nastavili kretanje prema meni. Da bih izbegao da me ne pregaze skočio sam unazad, to vozilo se zatim udaljilo od škole put grada - priča Sošić i dodaje da je učenika 4V-2, S.B., koji je učestvovao u toj gužvi pozvao da uđe u kancelariju direktora i odmah pozvao policiju i obavestio direktora škole.

- Posle sam saznao da se učenik, koji je je izazvao incident, zove A. S. i da je učenik 4V-6. Iz izjava koje su usmeno davali učenici iz 4V-2 i učenik 4V-6, T.B., koji je bio u "nisanu sa A. S., sam saznao da je učenik A.S. u trenutku kada se vraćao u rikverc, zakačio "nisanom" učenika C.B. nakon toga je došlo do prepirke i psovke između tih učenika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading