SNIMAK PRIJINE MAJKE USIJAO MREŽE: Sada je jasno na koga je Aleksandra nasledila TALENAT, svi zanemeli kad je zapevala uživo (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

03.10.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslušajte kako peva majka Aleksandre Prijović!

SNIMAK PRIJINE MAJKE USIJAO MREŽE: Sada je jasno na koga je Aleksandra nasledila TALENAT, svi zanemeli kad je zapevala uživo (VIDEO)

Foto: republika.rs, ATA Images

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je krajem prošle nedelje tri izuzetno uspešna koncerta u prepunoj beogradskoj Areni, dok joj uskoro predstoje koncerti i u gradovima regiona. Inače, nju je sve vreme bodrila majka Borka Mihajlović, a malo ko zna da je i ona muzički talentovana i da je pevačica od nje nasledila moćan glas.

Borka je pre nekoliko dana gostovala na jednoj televiziji, gde je pustila glas i otpevala pesmu "Javi se, oteraj tugu", koju u originalu izvodi Šemsa Suljaković, a u klipu možete poslušati kako Bora zvuči uživo.

Podsetimo, majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, dolazila je tri večeri zaredom da podrži ćerku na koncertu u beogradskoj Areni, a tada se pojavila u prisustvu dečka Fahrudna, sa kojim je u višegodišnjoj vezi i pored kojeg je veoma srećna, a njenu vezu Aleksandra podržava svim srcem.

Oni su došli na koncert u nikad elegantnijem izdanju. Borka je ponela skroz crnu kombinaciju i istakla dekolte, a njen partner je takođe poneo crno odelo, koje je upario sa belom košuljom. Sve oči bile su uprte u Borku i njenog dečka, a sigurno je da je ona bila najponosnija majka na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading