JOŠ MALO, PA NESTALO: MARAKANA SKORO RASPRODATA, Jang Bojs čeka 50.000 "delija"!

Autor:

Sport

02.10.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion Crvene zvezde u drugom kolu grupne faze Lige šampiona, gotovo izvesno, biće krcat u sredu!

JOŠ MALO, PA NESTALO: MARAKANA SKORO RASPRODATA, Jang Bojs čeka 50.000 "delija"!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21 sat ugostiće Jang Bojs u okviru drugog kola Grupe G u Ligi šampiona, a karte za taj duel na beogradskoj Marakani skoro su rasprodate.

Ipak, na blagajnama najvećeg srpskog stadiona još uvek ima pojedinačnih ulaznica za duel protiv švajcarskog šampiona, ali se očekuje da do početka meča preostali kontingent bude rasprodat.

Karte za severnu tribinu su odavno planule, na izmaku su i ulaznice za istočnu tribinu, dok je, javljaju iz Crvene zvezde, ostalo je još malo karata za jug, a najviše ih je u opticaju za zapad.

Na zapadnoj tribini Marakane brojni navijači neće biti u mogućnosti da gledaju meč sa sektora "Siniša Mihajlović", pošto tih mesta nije bilo u slobodnoj prodaji. Pomenutu tribinu će zauzeti vlasnici sezonskih ulaznica i oni koji su imali mogućnost da budu kupci u službenim prostorijama kluba. Prema sadašnjoj proceni, biće dovoljno ulaznica za zapadnu stranu i na dan utakmice, a moguće i za istočnu.

U prodaji su i paketi za jug, istok i zapad po cenama od 10.000, 21.500 i 24.500 dinara, a cene pojedinačnih ulaznica za meč sa Jang bojsom su 3.500, 7.500 i 8.500.

Podsetimo, crveno-beli su na startu Lige šampiona poraženi od Mančester sitija u gostima sa 3:1, dok je isti rezultat bio i na meču Jang Bojs - Lajpcig, takođe prošle srede. "Bikovi", inače, dočekuju "građane" istog dana kada igraju Zvezda - Jang Bojs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading