DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! UEFA odredila sudiju meča protiv Jang Bojsa! Srbi ga NE PAMTI po dobru! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u sredu na stadionu "Rajko Mitić".

DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! UEFA odredila sudiju meča protiv Jang Bojsa! Srbi ga NE PAMTI po dobru! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Čelnici UEFA su odredili čoveka koji će se u sredu od 21 čas naći na centru Marakane i deliti pravdu u meču 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa. Poverenje je ukazano iskusnom Škotu Vilijamu Kolumu.

Kolumovi pomoćnjici na stadionu "Rajko Mitić" biće Fransis Konor i Dejvid Mekgiši, dok je za četvrtog arbitra imenovan Dejvid Dikinson.

U VAR sobi naći će se mešoviti par iz Engleske i Škotske koji će činiti Dejvid Kuti i Endru Dalas, dok je za posmatrača suđenja postavljen Karen Nalbandjan iz Jermenije. Delegat utakmice je Danijel Jošt iz Slovenije.

Foto: Ap photo

Vilijam Kolum

Ljubitelji fudbala u Srbiju ne pamte Koluma po dobru, pošto je ovaj sudija sudio "orlovima" u utakmici protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Tom prilikom je žestoko oštetio srpsku selekciju, pošto je propustio da dosudi bez dileme klasičan penal nad Dušanom Tadićem, kada je naš kapiten prevario golmana Luksemburžana Morisa, koji je promašio loptu i zakačio vezistu Fenerbahčea po nozi.

Uprkos tome i VAR proveri, nije došlo do promene odluke, iako je izgledalo da je ovo zaista bio evidentan jedanaesterac.

Inače, delio je pravdu i prvotimcima Crvene zvezde na revanš meču kvalifikacija trećeg kola Lige šampiona protiv Pjunika. Bilo je to prošle sezone, kada je srpski prvak slavio rezultatom 0:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading