JANJUŠU JE MAJA U VENAMA, A ANELI NOĆNA MORA: Taki urnisao bivšeg zeta, siguran da mu je njegova mezimica RAK RANA!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković progovorio je o gorućoj temi iz rijalitija "Elita".

JANJUŠU JE MAJA U VENAMA, A ANELI NOĆNA MORA: Taki urnisao bivšeg zeta, siguran da mu je njegova mezimica RAK RANA!

Foto: ATA Images, ST/Dragan Kadić, ST/P.Divac

Otac rijaliti učesnice i popularne starlete Maje Marinković, Taki Marinković večeras je bio gost u emisjji "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, a ugostila ga je voditeljka Ana Radulović

Republika

Foto: Red tv printscreen

Taki Marinković

On je tamo komentarisao razne aktuelne teme iz aktuelnog rijalitija "Elita", a mnogi gledaoci čekali su da čuju njegov sud o odnosu bivšeg zeta, Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Njih dvoje mnogo vremena provode zajedno i takmičari smatraju da je pitanje trenutka kad će uploviti u vezu, međutim Taki ipak smatra da je njegova mezimica i dalje neko prema kome bivši košarkaš ima osećanja.

- Maja je noćna mora Aneli. Mislim da je jedina devojka koja se sređuje tamo, ali posle Maje. Janjuš igra svoju igru tamo, ali mu je Maja u venama. Svaka druga reč Maja, sve se opet vrti oko Maje - poručio je Taki. 

Inače, i Maja je nedavno izjavila da smtra da je Janjuš i dalje slab na nju, ali da mu ona ne bi pružila novu šansu za ljubavni odnos, jer kako kaže više nema osećanja prema njemu.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Taki Marinković

Podsećamo, Maja se nedavno našla u epicentru novog skandala kad je javno raskinkala Filipa Cara i otkrila da je sve vreme iza leđa Aleksandre Nikolić njoj pisao, dok mu je verenica u drugom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading