SVETI VASILIJE OSTROŠKI SE JOVANI JEREMIĆ JAVIO U SAN: Posle ovoga se SVE promenilo u njenom životu!

Autor:

Zabava

12.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je svojevremeno ispričala kako je san uticao na njenu karijeru!

SVETI VASILIJE OSTROŠKI SE JOVANI JEREMIĆ JAVIO U SAN: Posle ovoga se SVE promenilo u njenom životu!

Foto: shutterstock, printscreen/RTV Pink

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Svetog Vasilija Ostroškog. Jedan od najpoštovanijih srpskih svetaca čije mošti se čuvaju u manastiru Ostrog i za koje se veruje da donose čudosna isceljenja.

Republika

Foto: shutterstock

Sveti Vasilije Ostroški

Svojevremeno je popularna voditeljka Jovana Jeremić ispričala kako je sanjala ovog sveca i kako joj je pomogao. Naime, kako kaže, Sveti Vasilije joj se nekoliko puta javljao u san.

- Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu - započela je popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, pa dodala:

- I sveštenik je tad rekao: "Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš", ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako - imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: "Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!" I ja sam pitala: "Sveti Vasilije?", kaže: "Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća". Ja sam ustala sutradan i rekla: "Da, moj hašhtag će biti "mala koja čini čuda" - ispričala je Jovana Jeremić svojevremeno.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading