ENA I KRUNA ĆE SE ODREĆI JANJUŠA: Afera sa Aneli ga koštale porodice, džabe je molio za POMIRENJE!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji, bivši košarkaš ni ne sluti da je ponašanjem uništio sve za šta se borio.

ENA I KRUNA ĆE SE ODREĆI JANJUŠA: Afera sa Aneli ga koštale porodice, džabe je molio za POMIRENJE!

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Marko Janjušević Janjuš opet je prokockao poverenje svoje žene Ene, sa kojom se pomirio pred ulazak u Elitu i obećao joj da će biti veran. Ovog puta, kada je sa Aneli Ahmić legao u krevet i razmenjivao nežnosti, nije rizikovao samo brak već i odnos sa ćerkom Krunom. Janjuš stalno pominje ćerku za koju je jako vezan i kako kaže, trudi se samo da nju ne poveri, ali kao da je zaboravio da mu je dete u međuvremenu poraslo i da je sada mnogo svesnija nekih stvari. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, instagram.com

Janjuš, Ena i Aneli Ahmić

- On je liud, totliko se borio da se pomiri sa Enom i nadao se da će mu oprostiti, a sad kada je konačno sve kako treba i kada je ušao da zaradi novac za porodicu, on opet napravi kiks. I sam je tamo govorio da može neka da ga odvoji od žene, ali od ćerke nikada, ali je očigledno zaboravio da mu ćerka nije više beba i da je i te kako svesna svega. Devojčica je porasla, zna gde joj je tata, sve i sama može da vidi na televiziji, ali on to očigledno nije svestan. Kruna će biti jako ljuta na njega, ako  se opet spnađa sa nekom, a za Enu tek da ne pričam. Mislim da je iskoristio svoju poslednji priliku i plašim se da ne izađe iz rijalitija i shvati tek onda da ni ćerka ne želi da ga vidi. Obe će ga se odreći ako ovako nastavi i zaigra se kao što je sa Majom - govorio je za Svet izvor.

- Ja ću odmau da kažem da ostavim dete na dan kad odem da j*bem sa strane. Znam ja na koga Mića misli, pa bolje odmah da kažem sam kako jeste. Može neka da me odvoji od žene, ali od ćerke nikada - odvalio je Janjuš jednom prilikom, koji izgleda nije svestan da ga žena gleda. 

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa ženom Enom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading