ANA NAPILA BULIĆA, PA MU SE UVUKLA U KREVET: Aca ne zna kako da se otarasi Zvezdanove bivše, kuka na sav glas!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda i Marko Đedović otkrili su šokantne detalje o odnosu Ane i Bulića.

ANA NAPILA BULIĆA, PA MU SE UVUKLA U KREVET: Aca ne zna kako da se otarasi Zvezdanove bivše, kuka na sav glas!

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Milena Kačavenda i Marko Đedović imali su maratonsku trač-partiju u toaletu, gde su izneli skandalozne detalje o Ani Ćurčić i Aci Buliću, a Đedović poseduje i sve dokaze, koje tek planira da iznese.

Čak ni kuma nije imala pojma o onome što je Đedović otkrio, a "najgore" tek sledi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Marko Đedović

 

- Ali te poruke... Imam poruke kako ona planira da napije Acu Bulića i uvuče mu se u krevet, jer on nije želeo. Meni je njega žao, stvarno - komentarisao je Đedović.

- Meni je Aca pričao za sve te adminke da se to sve gasi, kad Ana izađe, da su to mentolke sve - govorila je Kačavenda.

- On je zaštitio nju od napada Zvezdana i ostale ekipe, sve su montirali, onaj poljubac u emisiji. Krenuli su da me pljuju, a onda sam im namerno rekao šta ih čeka. Aca Bulić kuka Ivani Šašić kao zadnji kukavac, on više ne zna šta da radi - nastavio je Marko Đedović.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sava

04.09.2023 13:53

Ova žena i dalje priča o Ani Ćurčić i nakon pola gidine pohvala, osuda, izdaja ...Nezanimljivo i dosadno, izgovoreno već mnogo put. Ima li Milena da ponudi nešto drugo šta bi bilo zanimljivo i držalo pažnju gledaoca? I Đedović je "dosadan" i ne drži pažnju sa ovom kopijom Ane i Zorice i njihovih priča u toaletu. Zorica je jedinstvena i pažljivo sluša sagovornika, Ana je plivala u emocijama (strah, bes, tuga, ljubav, mržnja, sećanja na lepo a i na ružno ..), a Đedivić i Milena mi deluju kao dva loša glumca koji utvrđuju gradivo i pokušavaju oživiti temu koja je već prestala biti zanimljivo a akteri više nisu u toj priči. Istina, laž? Nije više ni važno jer mi želimo nove teme, nove priče i zabavu uz nove ljude u ovoj sezoni. Ko želi gledati i slušati reprizu bilo koje sezone rijalitija (ko bi sad želeo slušati šta je rekla Matora Sanji, Ša šta je rekao Tari ili Rešićka pričala Anđelu a Đedović ga napadao više nego Rešićka pa su mnogi pomislili da je Đedović raskinuo ljubavnu vezu sa Anđelom a ne Rešićka i Dalila)? Đedoviću, možeš ti to bolje i aktuelnije i nove priče da izneseš o tvojim sadašnim "saborcima" U ovoj sezoni. Ako Đedović i Janjuš ne " pokrenu" neka nova dešavanja i ako ne uvedu nova lica u priču za stlom, nema tu ništa od! Elite nego je to "Repriza.." ili "Već ste čuli i gledali..."