KAČAVENDA OTVORILA PANDORINU KUTIJU! Ana Ćurčić i Bulić će posle ovoga pobeći u mišju rupu, ovo su njihove NAJMRAČNIJE TAJNE!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkrila sve tajne Ane Ćurčić i Ace Bulića, Đedović poseduje sve dokaze.

KAČAVENDA OTVORILA PANDORINU KUTIJU! Ana Ćurčić i Bulić će posle ovoga pobeći u mišju rupu, ovo su njihove NAJMRAČNIJE TAJNE!

Foto: printscreen/instagram, ATA Images

Marko Đedović i Milena Kačavenda su se dogovorili da popiju kafu u tolateu u Eliti, baš kao Zorica Marković i Ana Ćurčić u Zadruzi 6. Njih dvoje su zaseli i razgovor je počeo, a kuma je krenula da raskrinkava Anu, kao i Acu Bulića.

Kačavenda nije birala reči, već je krenula da prepričava sve što se dešavalo nakon finala Zadruge 6:

 

- Moj razgovor sa Anom... Rekla je da nemaš pojma šta pričaš, da si pijandura. Sve je povučeno iz tableta i kod mene je - govorio je Đedović.

- Otkud ta žena u celoj priči... Meni se pojavljuje pred finalno veče Anino. Aca Bulić je dao pare, mi smo kupili Ani sandale i haljinu. Tu je krenula afera "haljina". Ana je pored bazena rekla da bi ona želela neko odelo, to je njen fazon. Tada sam flupnula po prvi put. Ja ženu branim 4 meseca. Rat je izbio u Aninim grupama, jer sam ja rekla u jednoj emisiji da Aca Bulić ima partnerku. Njemu je interes prodaja fudbalera, to je jedna ozbiljna priča. To je njene ćerke dečko, Luka. Ja znam za potencijalnog zeta, upoznala sam ga, nisam znala da je dečko ozbiljna nada fudbala. Pazi, mi kupimo Anu u Šimanovcima i ona (Anina ćerka) kreće da drami. Ovo sa Zvezdanom je osakatilo... Ipak je to njena patološka ljubav bila, dogovor je bio da ne dira Anđelu, kad ona nema ništa sa njim - pričala je Kačavenda.

- Rekli su mi da si ti iznudila roleks da joj kupi. Ja imam sve detalje "tablet brigade", to je organizovana kriminalna grupa - dodao je Đedović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.09.2023 12:54

Blago vama : "šta je ko kome reko" i "rekla - kazala" i da te "abrove" unovčite, umesto "DA KOPATE NEKU NJIVU" !! Samo vi falite "da se dodaju i vaše aktivnopsti", to sve što je Anu snašlo... Zar mislite da nju zaista nije Zvezdan maltretirao , a i da je (lako) mogla da pobegne od njega, je l ? Ana jedino što NIJE SVE ISPRIČALA ; a dosta je ispričala - ŠTA JOŠ VIŠE HOĆETE, bre ??