PROCURIO TAJNI RAZGOVOR IZ KARANTINA: Milena Kačavenda ulazi u Elitu da otkrije NAJVEĆU TAJNU Zvezdana Slavnića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda u Elitu ulazi naoružana informacijama o Zvezdanu Slavniću, ovo će ga uništiti.

PROCURIO TAJNI RAZGOVOR IZ KARANTINA: Milena Kačavenda ulazi u Elitu da otkrije NAJVEĆU TAJNU Zvezdana Slavnića! (FOTO)

Foto: Mina Dišljenković, Pink, republika

Milena Kačavenda se večeras useljava na velelepno imanje u Šimanovcima, gde započinje učešće u "Eliti", novom rijaliti formatu, a ona ulazi naoružana informacijama i spremna je da otkrije sve tajne njenih budućih cimera.

Međutim, nju smo juče uhvatili tokom ulaska u karantin, dok razgovara sa cimerima, a Milena se u jednom momentu dotakla i Zvezdana Slavnića, koji je učestvovao u Zadruzi 6, zajedno sa Anom Ćurčić:

Republika

Foto: Republika.rs, ATA Images

Milena Kačavenda

 

- Ma, slušaj, ja znam sve, o mnogim stvarima sam tada ćutala zbog Ane, ali više nemam razloga da ćutim i štitim bilo koga. Žao mi je samo što neću moći da vidim njegovu facu, kad budem rekla ono što krije kao zmija noge - govorila je Milena svojim cimerima, koji su je pomno slušali.

Naime, ona o ovome, po svemu sudeći, nije želela da priča pre samog ulaska u rijaliti, a o čemu se tačno radi - ostaje nam da saznamo u Eliti, koja počinje večeras u 21h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading