PRVA TAKIJEVA REAKCIJA NAKON MAJINE OPERACIJE: Evo u kakvom stanju je starleta nakon što je NAPUMPALA ZADNJICU

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Taki Marinković nakon ćerkinog velikog estetskog zahvata!

PRVA TAKIJEVA REAKCIJA NAKON MAJINE OPERACIJE: Evo u kakvom stanju je starleta nakon što je NAPUMPALA ZADNJICU

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković, Maja Marinković

Rijaliti učesnica "Zadruge" atraktivnog izgleda, Maja Marinković, danas je otišla "pod nož" i povrgla se operaciji uvećanja zadnjice, a nakon njenog oglašavanja iz bolnice, ćutnju je prekinuo i njen otac, Radomir Taki Marinković, koji je oštro protivio ovom zahvatu.

Naime, Taki je istakao da je operacija prošla u najboljem redu, kao i da se nakon iste Maja oseća dobro, te da će u roku od dva dana biti puštena na kućno lečenje.

- Maja se probudila iz anestezije. Za sada je sve u redu. Operacija je odlično prošla. Za dva dana ide na kućno lečenje - istakao je Marinković za Blic.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Radomir Taki Marinković

Inače, Maja se nešto ranije oglasila na društvenoj mreži Instagram i poručila da je i više nego zadovljna rezultatom nakon zahvata kojem se podvrgla, a za koji je mora da iskešira 4.500 evra.

Ćao drugari, želim da vas pozdravim puno, znam da se čekali ovaj trenutak da vam se obratim i javim vam kako je protekla operacija. Sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima i ljudima koji me vole i podržavaju što brinete da li se sve završilo kako treba, da li je sve u redu. Mogu vam samo reći da jeste, da sam ja odlično, rezultati su fantastični! To će videti tek, otom-potom, da ne bih sad ovde pravila šou... Dobro sam, uskoro krećemo u nove pobede! Naravno, nemojte molim vas da mi zamerite što sam u ovom izdanju, ipak sam u bolnici. Ja sam još i top, kako to može da bude - kazala je rijaliti zvezda pokazavši svoju novu zadnjicu, što možete pogledati OVDE.

Republika

Foto: Shutterstock, Instagram

Maja Marinković

Podsećanja radi, Maja Marinković je u zadnjicu ugradila 500 kubika silikona, međutim, ovo nije prvi put da se bivša zadrugarka naće na operacionom stolu zbog korigovanja pojedinih delova tela, a većinu zahvata platio joj je otac.

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading