DOK MAJA UŽIVA NA JAHTI, TAKI SE VIĐA SA NJENIM BIVŠIM: Želi ga za ZETA nakon SKANDALA sa Bilalom? (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković uživa u društvu Majinog bivšeg

DOK MAJA UŽIVA NA JAHTI, TAKI SE VIĐA SA NJENIM BIVŠIM: Želi ga za ZETA nakon SKANDALA sa Bilalom? (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Taki Marinković, otac Maje Marinković, trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde se ludo provodi sa svojom ćerkom i njenom drugaricom Slađom Lazić. Maja i Taki su se danas razdvojili, ona je otišla na jahtu sa Borom Santanom, gde slavi njegov 35. rođendan, dok je Marinković posetio grad Bar.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur i Taki u Baru

Taki se tamo sreo sa bivšim zadrugarom Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim je ostao u prijateljskim odnosima. Njih dvojica su pozirali zagrljeni, a Taki je objavio fotografiju na svom Instagram profilu.

Marinković je potom posetio Saborni Hram Svetog Jovana Vladimira u Baru i slikao se ispred njega. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki u Baru

Podsetimo, Maja i Mensur su bili intimni u letnjoj pauzi između treće i četvrte sezone rijalitija "Zadruga", nakon njenog raskida sa Janjušem. Maja je tada odlučila da se odvoji od Takija, pa je iznajmila stan u jednom beogradskom naselju. Njih dvoje su izašli u provod sa drugim bivšim zadrugarima, a potom završili kod nje u stanu.

Maja je u "Zadruzi 4" negirala da je bila intimna sa Ajdarpašićem, a potom ipak priznala sve u emisiji "Amnezija".

- Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najlepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovde. To je to, iskrenost je moja jača strana uvek bila - istakla je tada Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

01.08.2023 18:27

Sladja i Taki, par snova. Taman je on parajlija sultan koga ona trazi, a on ce parama i od nje napraviti lepoticu. Jos da ubedi Mensura da ce ziveti super u Bg sa Majom (Crnogorci sve daju za Bg) i svi srecni i zadovoljni. INTERES NA PRVOM MESTU.