MARINKOVIĆI NAPRAVILI SKANDAL U BUDVI: Maja nahvatala Takija sa novom devojkom, ovo su joj radili iza leđa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dobila novu maćehu, osvanuo šok snimak Takija sa novom devojkom?!

MARINKOVIĆI NAPRAVILI SKANDAL U BUDVI: Maja nahvatala Takija sa novom devojkom, ovo su joj radili iza leđa! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković, otac kontroverzne zadrugarke, pridružio se mezimici u Budvi i zajedno sa njom uživa na Crnogorskom primorju. Njima društvo pravi i Majina prijateljica, Slađa Lazić, koja je nedavno uhvaćena u prisnom zagrljaju Takija, a već sada osvanuo je novi snimak, koji je izazvao lavinu komentara.

Naime, Slađa i Taki zajedno su ispijali koktele na plaži, slušali muziku i pozirali za mnogobrojne pratioce, a mnogi smatraju da je Taki upravo zbog nje došao u Budvu.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

 

Njihov zajednički video obišao je internet, a mnogi korisnici društvenih mreža Slađu sada nazivaju Majinom maćehom, iako je tek nešto starija od Marinkovićeve.

Maja ovu temu i dalje nije komentarisala, a sve zanima šta ona misli o ovakvom odnosu njenog oca i najbolje prijateljice.

Marinkovićeva je presrećna zbog Takijevog dolaska i to joj neće poremetiti letovanje, pa su rešili da spoje lepo i korisno i zajedno uživaju u letnjim danima na moru, a svi očekuju haos tate i ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zoki

30.07.2023 19:44

A ovaj Taki, kao neki frajer.

Ime

30.07.2023 21:39

@Zoki - Jeftina i namešten priča za Majinu "karijeru" u rijalitiju. Šuplje i dosadno. Od svih udvarača koji se "otimaju" za Maju i Slađu u Budvi oovog leta, one spale na Takija da im pravi društvo i da im bude šofer.

Iva

30.07.2023 20:48

Olos 🤮

Vesna

30.07.2023 21:49

Dve najobicne klosarke i lezilebovicke bez dva grama mozga