"BODEM SE MAKAZAMA, DOĐI PO MENE!" Bilal iscenirao "samoubistvo", pa zvao Maju i ucenjivao je, isplivali JEZIVI detalji!

Autor:

Zadruga

27.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović očajan je zbog raskida sa Majom Marinković, na sve načine pokušava da dođe do nje!

"BODEM SE MAKAZAMA, DOĐI PO MENE!" Bilal iscenirao "samoubistvo", pa zvao Maju i ucenjivao je, isplivali JEZIVI detalji!

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović nedavno su okončali svoju vezu i izneli sav prljav veš, a njen otac, Taki, otkrio je za domaće medije šta je dovelo do njihovog iznenadnog raskida i kako je Brajlović ucenjivao njegovu mezimicu.

Naime, kako Taki govori, Maja i Bilal planirali su zajedničko letovanje, a onda je on u sve upleo i njegovu porodicu, koja nije prihvatala Maju:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Fanovi su Bilalu i Maji uplatili letovanju u Mostaru, a problem je nastao kada je on hteo da povede celu porodicu. Umesto da se odmore Maja i on, Bilal je ipak celu porodicu poveo. Sa druge strane, mislim da nije bilo fizičkih obračuna. Do sada sam ga voleo, ali poslednji put pričam o njemu. Mislim da je lagao da ga je Maja tukla, sam je sebi napravio modrice i ogrebotine. Sklon je prevarama. Govorio je čak Maji: "Bodem se makazama, dođi po mene". Jedan dan je Maja htela da dođe na Pink, on nije hteo da je doveze. Ostavio je u stanu i pobegao - govori Taki za Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading