PUKLA BRUKA PORODICE BRAJLOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Otkrivena njihova najveća tajna, o ovome bruji celo Sarajevo!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović otkrio bivšoj devojci najveću porodičnu tajnu!

PUKLA BRUKA PORODICE BRAJLOVIĆ UŽIVO NA PINKU: Otkrivena njihova najveća tajna, o ovome bruji celo Sarajevo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bilal Brajlović je optužio Maju Marinković javno u jednoj emisiji da ga je tukla, zaključavala u stan, uzimala pasoš i pravila probleme, a ona je odmah nakon ovih optužbi stigla u emisiju "Narod pita", gde je najavila da će otkriti istinu o njihovom odnosu.

- Vreme je da istina izađe na videlo i da se čuje ono što treba da se čuje, istina - rekla je Maja na početku, pa otkrila šokantne detalje o porodici Brajlović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

- Da, jeste dolazilo do nekih svađa, rasprava, ono naše. Ali ono što je okačio nije istina. Gde su te modrice bile kad smo bili zajedno? Niko ne veruje u te priče, dečko je patološki lažov. Prvo pitanje koje sam dobila od strane njegove bake kad sam ušla u njihovu kući bilo je: "Hoćeš li da promeniš veru?", i kao: "Ako je Dejan mogao, možeš i ti". Nikad ne bih načela ovu temu, da mi on nije rekao kad je bio mrtav pijan, ima traumu iz detinjstva. Kad je bio mali, zatekao je majku sa drugim čovekom, to njegov otac zna. Čak je njegov stric bio ogorčne, od tog trenutka mrzi ženski rod. Nisu baš toliko fini kako se predstavljaju. Njegov čovek pošteno radi, a neko kod kuće se ponaša promiskuitetno. To su njegove reči, to je bilo davno, ja to ne tvrdim. Celo Sarajevo zna na kakvom je glasu njegova majka, kao promiskuitetna žena - šokirala je Marinkovićeva.

Naime, Maja je otkrila kako je na Bilala to ostavilo velike posledice, a da celo Sarajevo govori o nemoralu njegove majke i dan-danas:

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

 

- Možda jeste malo ružno što sam ja sad ovo iznela, ali je to istina, o tome priča celo Sarajevo. Celo Sarajevo govori kako je njegova majka nemoralna, a o meni je pričala svašta. Uživo me nikada nije vređala, ali jeste preko poruka, svašta je pisala, da sam ovakva i onakva, da ni ne ponavljam sada - objasnila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading