BILAL ZAPRETIO MAJI DOKAZIMA: Raskrinkao bivšu posle RASKIDA, pa odbrusio Takiju!

Autor:

Zadruga

18.07.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brajlović se oglasio nakon skandaloznog raskida i Majinih optužbi

BILAL ZAPRETIO MAJI DOKAZIMA: Raskrinkao bivšu posle RASKIDA, pa odbrusio Takiju!

Foto: ATAImages

Raskid Maje Marinković i Bilala Brajlovića danima trese domaću javnost. Marinkovićeva je svog bivšeg optužila da korist nedozvoljene supstance, istakla da je njegova porodica nikad nije prihvatila, a objavila je i prepiske gde je on ucenjuje samoubistvom zbog prekida veze.

Bilal se oglasio i odgovorio na Majine optužbe. Kako kaže, njegova porodica ju je i te kako prihvatila.

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

Bilal i Maja

- U šoku sam. Mogao sam da pretpostavim da će doći do ovako nečega, ali baš ovakve laži da će pričati nisam očekivao. Moj otac je nju vratio za Beograd nakon našeg raskida, jer sam ga ja to zamolio, a ona kaže da nije bila prihvaćena od moje porodice. Bila je u kontaktu i sa mojim roditeljima, braćom, babom... Jako je ružno ovo što govori - rekao je Brajlović na samom početku.

Iako ga je Taki Marinković veličao, više nema lepo mišljenje o njemu, a Bilal je otkrio kako gleda na to.

- Navikao sam na takve Takijeve izjave, ja njega nikada nisam ružno spomenuo, i tako će ostati. On je meni već pretio preko telefona, tako da me njegove izjave ne iznenađuje - otkrio je Bilal.

Republika

Foto: ATA Images

Taki, Maja i Bilal

Kako kaže, do pomirenja sa Majom neće doći.

- Sa Majom se nakon ovoga nikada ne bih pomirio, iako sam uveren da joj neko puni glavu. Poznajem je dovoljno da znam da ovo nije njena ideja. Ne želim više da iznosim detalje, što se tiče raskida i toga da sam u bolnici oglasiću se za nekoliko dana. Kada budem izneo sve dokaze, javnosti će biti apsolutno jasno šta se dogodilo - zaključio je Brajlović za "Alo!".

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

Bilal i Maja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading