OČEKUJTE STARU MAJU, A BILAL... Marinkovićeva progovorila o KONTAKTU sa Zvezdanom i ULASKU u Zadrugu 7! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

21.07.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila da li ulazi u "Zadrugu 7" i šta se dešava sa Zvezdanom Slavnićem

Bivša zadrugarka Maja Marinković pojavila se na proslavi 31. rođendana voditeljke Ane Radulović, gde je za Republiku otkrila da li su tačne glasine da je ponovo zaljubljena, a zatim je progovorila o skandalu sa Bilalom Brajlovićem.

- Nisam ponovo zaljubljena, tek sam raskinula, prija mi sloboda, u nedelju idem na more i nastavljam svoj život. Nije vredno toga da padam u bedak, očekujte staru Maju. Idem sa Slađom na more, Jaško je već tamo, možda ga sretnemo. Laž je da sam imala s*ks sa Janjušem posle emisije, Bilal ima paranoje i halucinacije zbog opojnih supstanci. Može da me tuži, već sam ukapirala da ima dozu tužibabe u sebi. Dao je moj broj telefona javno, ceo dan mi telefon bruji. Biće tuženi svi koji su u tome učestvovali - rekla nam je Maja, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja i Taki

- Bilo je lepo sa Bilalom na početku, pa se omaklo kontroli. Mi živimo totalno različite živote. Previše sam mu dala na značaju, našem odnosu je došao kraj - dodala je Marinkovićeva.

Maja je progovorila i o ulasku u "Zadrugu 7".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

Videćemo, otom-potom. Ne bih baš da otkrivam, još je rano, tek sam izašla, ovo bi mi bila šesta sezona zaredom. Polako - istakla je Maja, pa otkrila da li je u kontaktu sa Zvezdanom Slavnićem.

- After sa Zvezdanom se neće desiti, nismo u kontaktu, želim mu sve najbolje. Sa Anom sam super, imam sve najbolje da kažem - rekla je bivša zadrugarka za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading