JEZIVO PROROČANSTVO, MAJA I ZVEZDAN SU UKLETI: Zbog porodičnog prokletstva ih čeka krvoproliće, Slavnić će platiti životom?

Autor:

Zadruga

23.04.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni ljubavni par Maja Marinković i Zvezdan Slavnić imaće teške posledice!

JEZIVO PROROČANSTVO, MAJA I ZVEZDAN SU UKLETI: Zbog porodičnog prokletstva ih čeka krvoproliće, Slavnić će platiti životom?

Foto: Pixabay.com, ST/D. Kadić

Nova ljubavna afera Zvezdana Slavnića i starlete Maje Marinković uzburkala je javnost, a mnogi su mišljenja da će između njih dvoje doći do žestokog sukoba, koji će dalje proizvesti i loš kraj. 

Naime, Maja i Zvezdan uplovili su u ljubavnu romansu, koju su ozvaničili nizom vrelih akcija ispod pokrivača, o čemu smo danima unazad već pisali. Našem portalu odazvao se Taki Marinković, starletin otac, i prva njegova izjava za medije bila je sledeća:

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATA Images

Maja Marinković, Taki Marinković, Zvezdan Slavnić

 

Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osećao da tako nešto napravi mojoj ćerki… Trebali su da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni voleo, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dete! Kad se "Zadruga" završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga - istakao je Taki u jednom dahu za Republiku.

Samim tim, Taki naslućuje da će njegova ćerka već unapred unakaziti Zvezdana, budući da je poznato da ona u fizičkim obračunima svoje partnere kasapi. Sa druge strane, imali smo priliku da vidimo Zvezdanovo nasilničko ponašanje prema Anđeli, ali i prema Ani Ćurčić, bivšoj nevenčanoj supruzi. 

Foto: ATAImages, E-stock

Maja Marinković, Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

 

Ovim povodom, pozvali smo i numerološkinju Ivanu Škorić, koja nam je otkrila u kakvom su numerološkom broju Maja i Zvezdan. Ivana nam otkriva da će između Maje i Zvezdana doći do velikih sukoba:

- Maja Marinković numerološki broj 448, dve četvroke govore da nose porodično prokletstvo i sa majčine i sa očeve strane, duplo prokletstvo. Što se tiče Zvezdana, on takođe ima četvorku, 854, sa majčine strane strane. Oni su karmički broj. Oni su morali da se spoje, da li iz neke obostrane koristi ili nekog njihovog hira prema trećoj osobi. Njima je užasno loše pojedinačno, ja ne vidim krvoproliće u maju, ali može da se reći u aprilu može da donese loše aspekte.

 

 

- Maj je miran, ali pojedinačno, to što im je miran maj, ne mora da znači da neće eskalirali u aprilu. Napraviće ona njemu karambol zbog žene, a on njoj zbog muškarca. Ono što je najgore, što nikome neće prijati, oni imaju najlošije aspekte u junu mesecu, to je boj na Kosovu, tuče, fizički obračuni, skandali, baš, baš nije dobro. Prekid se vidi u junu, taj karambol. Možda će priču nastaviti kratko napolju, Zvezdan nije Majin tip, on nju nije privukao u tom nekom smislu, njoj je samo privukla želja za osvetom, mogućim hajpom oko rijaliti, da napravi sebi priču. Za kraj ću da kažem, on će za njom izgubiti glavu, jer je ona hladnokrvna, a ona za njim ne. Plašim se juna, ne bih volela da slučajno se desi taj neki nasrtaj jedno na drugo - ispričala je Ivka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.04.2023 16:27

Pa sta hoce da kaze. Prvo se boji da Zvezdan ne udara Maju jer je nasilan, a sledeca recenica da ce ga Maja iskasapiti kao sve bivse. Ako ona udari, treba joj vratiti da bi se opametila kad je otac nije naucio.