SUZE NA USKRS! Zadrugar dobio INFORMACIJU iz spoljnog sveta, odmah se SLOMIO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta mu je poručila porodica!

SUZE NA USKRS! Zadrugar dobio INFORMACIJU iz spoljnog sveta, odmah se SLOMIO! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Današnja proslava Uskrsa u "Zadruzi" prekinuta je pismom Velikog šefa, koji je čestitao rođendan voditelju Darku Tanasijeviću, ali i zadrugaru Stefanu Radiću Rodniju. Veselje u "Dubiozi". Zadrugar je dobio čestitke od porodice i najmilijih, u kojoj je dobio i lepe vesti, ali i prozivke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rodni čita čestitke

- Mislili smo da ćeš svaki čas da otvoriš vrata i udariš onaj tvoj smešak i pitaš: "Šta ima za ručak?". Budi nam živ, zdrav i čistog obraza, izdrži. Ponosni smo na tebe! Pozdrav za sve zadrugare, posebno za "donji dom" - glasila je čestitka od njegove porodice.

- Rodni, brate naš rođeni, želimo ti srećan rođendan, a to je ekipa sa lokacije. Ovde ima sve i svašta i ništa. Čestitamo ti što si postao stric po drugi put. Nemoj puno da vrtiš kose tu nekim podrumarama, da nam ne preneseš neku štroku - čitao je Rodni čestitku od drugova.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rodni čita čestitke

- Nek ti današnji dan bude najveseliji, želimo tu pono zdravlja i sreće. Ponosni smo na tebe, budi svoj kakav i jesi. Ne daj da te nebitnjakovići poremete i poljuljaju. Je**ga burazeru, kad izađeš, moraćeš opasno da častiš jer si postao strikan po drugi put, jednoj prelepoj devojčici Miji - zaplakao je Rodni dok je čitao pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading