IZ BOLNICE NA ŽURKU! Trudna Tara Simov slavi rođendan, ŠOKIRAĆE vas šta je pripremila gostima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač koji će biti zadužen za zabavu usnimio sve!

IZ BOLNICE NA ŽURKU! Trudna Tara Simov slavi rođendan, ŠOKIRAĆE vas šta je pripremila gostima! (FOTO)

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov

Kako su domaći mediji danas pisali, bivša zadrugarka Tara Simov je danas završila u bolnici. Njena najbolja drugarica se oglasila i otkrila da je Tara hitno primljena u GAK "Narodni front" zbog komplikacija u trudnoći. 

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov

- Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Tarina drugarica za portal Srbija Danas.

Trudna Tara se nije oglašavala povodom ovoga, ali je na društvenoj mreži Instagram iznenadila svoje pratioce. Naime, Tara danas puni 23 godine i organizovala je proslavu rođendana.

Za provod na rođendanu je zadužen Nikola Grujić Gruja, koji je usnimio đakuzi u kojem će njeni gosti moći da uživaju, a potom se latio mikrofona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading