(FOTO) UŽIVAJU U LUKSUZU U VILI NA ZVEZDARI: Jovana i Karić pokazali šta rade noću, od ovog prizora će vam se zavrteti u glavi!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

27.07.2021

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživaju u ljubavi, ali i u ostalim aktivnostima.

RepublikaFoto: printscreen/pinktv
Stefan i Jovana

Rijaliti ljubavni par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić uživaju u čarima njegovog toplog doma na Zvezdari, a sada su pokazali i šta sve poseduju u dvorištu zvezdarske vile.

Naime, Jovana je podelila trenutak sa pratiocima na Instagramu da uživa sa Stefanom na sofi, kraj bazena, a preko puta njih bio je izložen bioskop na otvorenom. Njih dvoje su odlučili da pogledaju filmove na otvorenom, zbog čega su svi bili šokirani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana misica

Iako su im svi prognozirali da će raskinuti odmah po izlasku iz rijalitija, njih dvoje su demantovali sve cimere i pokazali koliko uživaju kada su zajedno. Vidno raspoloženi, Jovana i Stefan su uživali u samom luksuzu, a od kada je njegov otac Osman Karić otišao da letovanje sa voljenom Kristinom, njih dvoje imaju celu vilu za sebe, a sigurni smo da je koriste na pravi način.

Foto: instagram.com
Jovana i Karić uživaju

Jovana i Stefan su na nagovor fanova otvorili Jutjub kanal na kom će objavljivati svakodnevni život i obaveze, a možda, kako su mnogi prognozirali, bude i veridba, pa svadba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Boba

27.07.2021 10:47

Uzivaju u Kristininoj vili, turcin Osman i njegova slina od sina mogu da izlete iz vile ako ih vlasnica najuri , ne treba se kititi tudjim perjem

Odgovori 10 3
Zana

27.07.2021 11:54

Ljisica forsira svadbu da sto pre resi svoj materijalni i stambeni problem. A, on legao na rudu , kao .. Poslovica kaze : " sto je brzo , to je i kuso ". .

Odgovori 10 3
Rade

27.07.2021 12:16

Oni u bazenu a tata Osman gleda i snima.

Odgovori 12 3
Vladica

27.07.2021 15:24

A posle trojka u bazen.