(VIDEO) DAVID DRAGOJEVIĆ UHVAĆEN SA DEČKOM U CRNOJ GORI: Isplivali ŠOK detalji o bivšem dečku Ane Korać!

Autor:

Zabava

25.07.2021

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao!

RepublikaFoto: Printscreen
David Dragojević uhvaćen sa dečkom

Bivša rijaliti zvezda David Dragojević povukao se iz medija po raskida sa Anom Korać, pa se prepustio drugom biznisu. Naime, David se sada pravi pravljenjem plana ishrane za njegove klijente, a slobodno vreme koristi da provede u teretani, gde se sve više i više zateže.

Međutim, on je na odmor otišao na nekoliko dana do Crne Gore, gde se provodio u noćnom životu, đuskajući sa prijateljima, što su zapazili i meštani iz okruga. David je nedavno otvorio i TikTok platformu, gde sa pratiocima deli svakodnevne navike, a jedan video je posebno iznervirao dečka iz Crne Gore, koji je reagovao na isti i otkrio da je Dragojevića uhvatio sa jednim momkom ispred luba.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David

- Jesi li ti kralju bio pre jedno pre desetak dana ispred jednog kluba sa nekim likom? Gledam tvoj video i upoređujem ono što si ti radio i glumio zvedzu! Da ne pričam o tome da si bio u Zadruzi, da si se tamo ljubio sa kojekakvim. VIdim da si ti neki seljačić iz prep*zdine, a ti odgovaraš da si ti živeo San Francisku, aludirajući da si ti emancipovan čovek, to je samo pokazalo koliko si ti neempancipovan. Pamte li te ljudi tamo? Ti bi trebalo da kreneš da razmišljaš, ovo ponašanje ti je baš bljak! - ispričao je momak sa TikToka.

David nije odgovorio na ove prozivke, a već se ranije govorilo o njegovim akcijama sa muškarcima, koje je Dragojević uvek negirao.

 

 

BONUS VIDEO:

"SA JANJUŠEM SE ČUJEM SVAKI DAN, MAJA JE MOJ VELIKI FAN": Ana Korać bez dlake na jeziku!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading