(FOTO) VRELA FOTKA KOJA ODUZIMA DAH: Ljubavni par iz Zadruge zapalio Instagram, od ove poze vam neće biti dobro!

Autor:

Zadruga

25.07.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su zajedno, i to ne kriju!

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Ljubavni par koji je posle rijalitija ,,Zadruga 4" raskinuo, pa se pomirio ponovo pravi haos na društvenim mrežama!

Naime, Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele objavili su na Instagramu vrelu fotku koja je zapalila društvene mreže. Poznato je da su Anja i Cvele proveli nedelju dana na crnogorskom primorju, gde su se odmarali, te zbog obaveza on je morao da se vrati za prestonicu, dok je njegova draga ostala da se provodi sa bivšim cimerkama iz rijalitija Majom Marinković i Ninom Storm. 

Foto: instagram.com/anjatodorovic11
Anja u provodu

Međutim, Anja i Cvele zabeležili su vreli trenutak u kupatilu, te su odlučili da ga podele sa njihovim pratiocima. Na fotografiji se mogu videti njih dvoje kako se strastveno ljude u kupatilu, a Cveletova ruka sve vreme je držala Anjinu nogu na kojoj ima izazovnu tetovažu.

Komentari ispod fotografije su se usijali, jer im se mnogo svidela  fotografija, a od kada su se pomirili, ovo je retka zajednička fotka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

25.07.2021 17:09

Kod njih sve izvestaceno, dosta iscenirano , samo da bi skrenuli paznju medija. Ne gusite nas natpisima o ovim dosadnim, neinteresantnim likovima. Ona metiljavi lik koja zaljubljena u sebe.